27 Iunie 22

Dan Negru: Goana după bani cu turnee inventate, mafia pariurilor pe care UEFA o tolerează vor duce la dispariția interesului pentru fotbal.

„Ungurii i-au bătut pe englezi. Noi n-am putut cu Muntenegru, o țară care are jumate din populația Bucureștiului și care a devenit independentă abia in 2006.
Totuși, nu mă interseaza Liga Națiunilor.
A existat Liga Națiunilor si in politică de pe la 1914 până prin 1946. Un eșec, o organizație care a adunat mai multe țări dar care n-a fost capabilă să oprească al doilea război mondial. Benitto M. spunea : "Liga Națiunilor este foarte eficientă atunci când vrăbiile plâng, dar deloc atunci când vulturii atacă"
Acu' au făcut-o in fotbal. Tot un eșec.
"Liga Națiunilor e una din cele mai ridicole idei din lumea fotbalului" a spus antrenorul lui Liverpool , Kloop.  UEFA si FIFA sunt printre cele mai lacome organizații mondiale!
Cupa Confederația FIFA, o altă invenție de a scoate bani, a fost desființată din lipsa de interes a publicului.
"Super Liga Europeană" a fost o alta încercare de a atrage bani. Zilele astea am văzut Finalissama, un meci între câștigarea Euro si Coppa America, Italia- Argentina. Un alt eșec !
N-a interesat pe nimeni finala.
Goana după bani cu turnee inventate, mafia pariurilor pe care UEFA o tolerează vor duce la dispariția interesului pentru fotbal.
Viitorul nu e inventarea de noi turnee ci de îmbunătățirea ăstora care există !
Doar ca bogăția nu reduce lăcomia. Dimpotrivă!” - a scris prezentatorul Tv, Dan Negru pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe