26 Septembrie 20

"Dacă vede copilul doi bărbați sărutându-se, ce o să-i spui?"

   Asta e replica ăstora care se cred inteligenți că repetă un text auzit la alții. Iar în timp ce noi discutăm pe această temă, canalul Cartoon Network își schimbă pe pagina oficială sigla în culorile curcubeului.

   Asta n-ar fi nimic, sunt culori frumoase, însă știm prea bine că au fost "furate" de propagandiștii gălăgioși ai unei minorități. Și iarăși nu ar fi nimic dacă nu citim că acest canal se adresează copiilor între 7 și 15 ani. Exact perioada în care un copil este cel mai ușor de "modelat" pentru viitoarea viață de adult.

   Și acum ne punem întrebarea, dacă noi ar trebui să îi învățăm pe copii încă de la 7-8 ani lucruri cu privire la sexualitate, cum ne mai plângem de mamele minore? Stați că și argumentez. E o fractură de logică.

   Tot acești ïnteligenți asimptomatici duc zilele acestea o campanie virulentă impotriva acelui amendament care ar lăsa la latitudinea părinților dacă propriii copii să asiste sau nu la educația sexuală, mascat sanitară.

   Deci acești tembeli o dau înainte cu mamele minore, dar în același timp susțin că e nevoie ca în școli, cât mai devreme, copiii să învețe despre sexualitate și despre propriul corp. Păi eu cred că principala cauză pentru mamele minore e exact această sexualitate exacerbată în societate. Mergi la frizer cu copilul și o vezi în videoclip o cântăreață celebră moartă de beată și cu fundul la vedere. Păi nu putem interzice anumite lucruri că există libertatea de expresie. Dar avem o serie de libertăți si drepturi prost înțelese. Nu orice e permis doar pentru că avem o libertate. Sau nu ar trebui să fie permis.

   Tot idioții ăștia vin și spun "oricum copiii află aceste lucruri de la televizor și de pe internet". Și nu poți să nu te întrebi cum doamne iartă-mă învață un copil de pe internet sau de la tv astfel de lucruri la o vârstă fragedă când tu ca părinte îți faci treaba. Păi înseamnă că tu ești un părinte care nu ești în stare să te ocupi de copilul tău, ești un părinte care în loc să stai tu de vorbă și să te joci cu el, tu preferi să-i arunci aifonul în brațe convins că el dă play doar la ce ai selectat tu. Am văzut copii de 2-3 ani cu ditamai tableta în mână. Ok, e mai confortabil să-l ții acolo "prins", însă nu e în regulă. Poți să-i întrebi chiar pe psihologii ăia pe care te lauzi că i-ai citit.

   Nu cumva educația trebuie să ți-o faci tu, adultule? Hai, pune-te pe învățat și lasă-ne copiii noștri în pace, vezi-ți de treaba ta și de ai tăi! Și schimbă-i de pe Cartoon Network.
 
de jurnalistul Paul Andrei, Facebook
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe