23 Ianuarie 22

Dacă DIGI24 a anunțat că la protestul de astăzi au fost 1000 de oameni, e clar că au fost de fapt 10 000 de oameni!

Cine nu este conștient că presa servește anumite interese politice este departe de adevăr. Astăzi am citit în jurul orei 10 că în fața Casei POPORULUI sunt în jur de 900 de oameni, din analiza proprie însă am ajuns la concluzia că de fapt numărul oamenilor care protestau pentru LIBERTATE și contra certificatului nazist era mult mai mare.

Jurnalistul Paul Andrei scrie și el despre acest subiect pe un site social: „La 10:54 la Realitatea FM se anunță: "Sunt unii oameni care protestează împotriva certificatului verde. Acum sunt aproximativ 1000 de oameni adunați în fața Palatului Parlamentului"
Eu sunt la volan, sper să ajung câteva minute cândva azi.
Și am pus mâna pe telefon să sun un prieten aflat pe "front".
"Frate, suntem deja 7-8000 deja. Sunt 3 pâlcuri de oameni, cum 1000? Stăm aici până nu ne mai simțim picioarele. Și se anunță că mai vin" - a scris jurnalistul.

Într-un comentariu, la postarea jurnalistului mai sus menționat, se afirmă faptul că în Viena weekend-ul trecut au fost cu mult peste 100.000 de oameni care au protestat contra măsurilor fără logică contra populației, asta în timp ce la știri a fost declarat că au fost puțin peste 5000 de protestatari ... ce vroiam să vă atrag atenția, nebunia este mondială, nu doar locală sau regională. Presa centrală joacă după cum cântă globaliștii pentru bani și putere, adevărul nu mai reprezintă un interes, interesul este reprezentat doar de bani și putere.

Singura variantă de a ne apăra libertatea este să ieșim cu toții din case, să nu capitulăm, să nu dăm un pas în spate în fața eliminărilor libertății tuturor. Libertatea odată pierdută...se va recâștiga DOAR prin SÂNGE!

Foto credit: r3media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe