24 Ianuarie 21

„Dacă acesta este un stop cadru sugestiv/reprezentativ al modului în care se distrează românii în “cea mai lungă noapte“, suntem pierduți”

„M-am trezit mahmur, dar nu de la doza de alcool presupus a fi băut cu ocazia marcării  “cumpenei dintre ani“...
Nu, mahmureala și senzația de acru în gură, de zaț pe creier și indigestie mentală provine de la dejecțiile tv vândute pe post de programe de divertisment. Anul acesta chiar că a fost festival! Al ororilor! 
Dacă acesta este un stop cadru sugestiv/reprezentativ al modului în care se distrează românii în “cea mai lungă noapte“, suntem pierduți. Mai precis, sortiți pieirii prin aglutinare în fața altor etnii, prin implozie culturală, prin neființa prostului gust, a mitocăniei generalizate. Țopi și țoape, mitocani și mitocance, afoni și șchiopi, surzi și perucați, pudrați și strâmbi, imberbi fără talent și boșorogi reșapați, botoxați și dezaxați - tot spectrul unei menajerii umane schiloade a defilat prin fața oamenilor așezați cuminte la masă, bine îmbrăcați și cu copiii la purtător. 
Tragic de actual motto-ul unei reviste de umor: “Doamne, ocolește-i pe români!“
PS Ăstimp, cea mai glamuroasă televiziune de știri a asigurat trecerea dintre ani cu o transmisiune în direct din spitalele României covidizate. Măști, mănuși, aparate de ATI, doze de vaccin, panică mare. Nu ne mai revenim...” - Director editorial Lumea Credintei, Razvan Bucuroiu / Facebook (sursă foto)
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe