09 Decembrie 22

Cum și-au făcut de cap pedofilii englezi în România

Îi jignesc în fiecare zi pe români, dar nu observă atrocităţile comise de proprii cetăţeni. Cum şi-au făcut de cap pedofilii englezi în România

    De peste 10 ani, românii sunt ţinta preferată a presei engleze. Motivând că „România se vinde bine”, presa engleză abundă de materiale care mai de care mai fanteziste. Jurnaliştii din Marea Britanie obişnuiesc să vină cu poveşti specifice pentru fiecare ţară în parte. Astfel, cititorii asociază fiecare tip de poveste cu o anume ţară. România este cunoscută pentru poveştile cu orfani, ţigani, cerşetori, hoţi şi imigranţi.

    Dacă prin 2005 The Sun anunţa că după aderarea României şi Bulgariei la UE Marea Britanie se va confrunta cu o epidemie de SIDA, în 2015 Channel 4 prezintă peripeţiile unor ţigani din România în Regat. Comunitatea românească din UK a protestat faţă de aceste documentare prezentate la televizor la o oră de maximă audienţă, dar aceste proteste nu au fost însoţite şi de o reacţie pe măsură a oficialilor români.
 
    La fel de fals a fost şi semnalul de alarmă de la 1 ianuarie 2014, când englezii au fost traumatizaţi de ideea că românii vor lua cu asalt Marea Britanie în căutarea unui loc de muncă. Un singur român a aterizat în Londra pe 1 ianuarie 2014, care s-a speriat de marea de ziarişti din aeroport ce aştepta sute de români.
 
    Într-adevăr, sunt şi oameni plecaţi din România care comit fărădelegi în Marea Britanie, dar numărul lor este insignifiant în raport cu cei care muncesc cinstit şi contribuie la economia din Regat.

    Cum ar fi dacă românii ar lua ca reper doar alcoolicii şi pedofilii care îşi fac de cap prin Bucureşti sau prin alte oraşe din lume, crezând că totul le este permis? Să ne amintim câteva cazuri care au şocat opinia publică din România, fără însă ca acest lucru să schimbe percepţia despre englezi.

    Pe 5 august 1997, preotul John Michael Taylor, cetățean britanic, este prins de ofițerii de la Poliția Transporturi București într-un apartament din zona Gării de Nord în timp ce întreținea relații sexuale cu un băiat de 14 ani.

    Ύn ianuarie 2000, cetățeanul britanic Andrew John Robert Badler (30 de ani), pastor al Bisericii Penticostale, a fost reținut în București sub acuzația de pedofilie, după ce fusese surprins într-un apartament din sectorul 4, împreună cu doi minori de 15 ani, cu care întreținea, periodic, relații sexuale.

Citeste mai mult: activenews.ro 
 
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe