28 Noiembrie 21

Cum se numește un om care moare după ce s-a vaccinat anti-covid?

Trăim zile care au o corespondență fidelă în zilele tuturor dictaturilor, indiferent de an. Nu mai ai voie sa vorbești, însăși viața de zi cu zi, banală, reprezintă o adevărată provocare când vine vorba de libertăți esențiale.
Astăzi se moare de cancer, de hiv, sida ... de Covid-19, și mai nou ... de după vaccinul anti-covid. Da, sunt declarații oficiale date de statul român în acest sens. Treaba e că în aceste declarații despre acest subiect, moartea, nu se spune direct că de la vaccin ... scrie acolo că au fost unele complicații ... mișcolație pe lângă subiect.
Acum, stând și navigând pe internetul puternic cenzurat, dau de postarea părintelui Savatie Baștovoi (foto) care ne vorbește despre „ruleta rusească”, da, cam ce se întâmplă astăzi ... iată și postarea părintelui publicată pe un site social: „Ruleta rusească este un duel în care fiecare își trage singur un potențial glonte în cap. De ce potențial? Pentru că în revolver este un singur glonte, adică îți oferă 5 șanse din șase să nu fie glontele pe țeavă. Șansele se micșorează după fiecare apăsare pe trăgaci. Cel care nimerește în gol, are 100% șanse să trăiască, cel care nimerește glontele are 100% șanse să moară. Pentru cel care nimerește glontele, nu mai contează deloc faptul că șansele lui de supraviețuire au fost de 5 din 6, căci chiar dacă ar fi avut un milion de șanse să scape, dar ar fi nimerit acel singur glonte, șansele lui de a muri rămîn de 100%.
Prin umare, rudele celui scăpat viu vor spune că de la ruleta rusească nu se moare, iar ale celui mort, vor spune că de la ruleta rusească se moare. Restul e statistică.” - încheie părintele. Cine își mai folosește rațiunea, e bine să o activeze acum.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe