27 Octombrie 20

„Cum să votezi pe cei care te-au amenințat cu creșterea numărului morților dacă mergi la Slujba de Înviere?!”

   Amintindu-mi de declarația lui Iohannis de dinainte de Sfânta Înviere a Domnului, declarație în contextul pandemiei, pandemie în România la acea dată cu 3-400 de infectați maxim, declarație prin care îndemna oamenii SĂ NU MEARGĂ LA BISERICĂ pentru ca după Paști să nu avem înmormântări ... sunt șocat de noile declarații, deci cum, ieri Iohannis a îndemnat românii să meargă cât mai mulți la secțiile de votare, asta în situația în care avem în România în jur de 1600-1700 de infectați cu Covid-19 ZILNIC!!
   Declar cât se poate de sincer, dacă Iohannis sau oricine altcineva obligă românii, după ce trece perioada cu votările, să stea iar închiși în case, le voi râde în nas. Din partea mea, pot să stea ei închiși în Casa Poporului, dar eu ies în aer liber unde vreau, când vreau și cât vreau!

   Vă dau două declarații cât se poate de realiste ale lui Mihai Gheorghiu pentru Activenews.ro:

   "Orice creștin cu o conștiință trează nu își poate da votul unor forțe politice anticreștine, ale căror scopuri politice sunt tocmai distrugerea vieții sale de creștin, distrugerea vieții sociale fundamentate creștin și distrugerea Bisericii", afirmă Mihai Gheorghiu cu privire la toate forțele politice care au generat sinistra mascaradă actuală. 
 
   „Cum să votezi pe cei care te-au amenințat cu creșterea numărului morților dacă mergi la Slujba de Înviere?! Există limite peste care nu se poate trece! Și minciuna și ura politrucului mărunt trebuie să aibă o limită. Nu îi putem urni, sunt încastrați în mecanismul nostru social și politic, dar măcar un semnal al lipsei de legitimitate trebuie să primească”, scrie Mihai Gheorghiu

   „Dubla măsură demonstrează măsura disprețului imens pentru un întreg popor. Toate personajele de acest gen, din toate cotloanele politicii, știu sigur că pot face orice, că pot spune orice, pentru că nu există nicio reacție de respingere, dimpotrivă... Ei chiar știu și văd că pot face orice, că își pot permite orice, pentru că nu există sancțiune.
   După votul carnavalesc de duminică va urma, probabil, instituirea stării de urgență pentru alte câteva luni. Votul legitimează vechile abuzuri și viitoarele abuzuri anticonstituționale.” - Mihai Gheorghiu.
 
Foto credit: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe