08 August 22

Cum poate să se ducă doamna Gabriela Firea în fața icoanei Maicii Domnului de Bunavestire, afirmând că există „un drept la avort”?

Doamna Gabriela Firea scrie cu seninătate, dar și cu o cruce mare la gât, următoarele:
„Nu voi fi niciodată de acord să interzicem drepturi prin care ne întoarcem în trecut, într-una din cele mai negre perioade pe care le-a trăit acest popor. Nimeni nu poate cere unei femei să nască sau să moară. Căci la asta se va ajunge în orice societate care va impune o astfel de lege. Istoria recentă a dovedit-o cu vârf și îndesat. Nu așa vom crește natalitatea, interzicând drepturi. Nu mai vrem încă o generație a decrețeilor. Au murit 10.000 de femei în acei ani, pentru că au încercat să facă singure ceea ce medicilor le era interzis”.
Tot ce a scris aici, dar și în partea de declarație pe care n-o mai preiau, este o minciună la adresa credinței pe care zice că o are. Plus minciună factuală. Nimeni nu a interzis avortul în SUA sau în vreo țară, recent.
Cum poate să se ducă doamna Gabriela Firea în fața icoanei Maicii Domnului de Bunavestire, afirmând că există „un drept la avort”?  Mai rău, ea spune că nu dorește o generație precum a decrețeilor.
Stupefiant! „Decrețeii” sunt cei care au cărat România în spate, cu bunele și relele lor, după 1990. De ce nu-i ucideți, doamna Firea?
Din punctul credinței pe care o afișați, e fix același lucru.  Cunoaște cineva vreo persoană care regretă că a născut vreun „decrețel”? Eu nu.
Cunosc, în schimb, multe, care se căiesc că și-au avortat copiii. 
Dacă pornim de la cadrul mai larg, acela al legiferării nașterilor, păi atunci cam toată populația planetei este un „decrețel”, într-un fel sau altul. Peste tot este reglementat avortul. Inclusiv în România de azi.
Ceea ce spune Gabriela Firea în comentariul ei despre avort, băgând la mijloc și „duhovnicul”, ca să arate ce evlavioasă este ea, este doar un joc penibil la 2 capete. Firea vrea să pară un „creștin modern”, unul care vorbește de duhovnic, dar în contextul unui inexistent drept la crimă.
Căci asta e avortul.
„Valorile noastre sunt credinta, demnitatea, sacrificiul eroilor”, spune ea acum câțiva ani. În realitate, doamna Firea susține sacrificiul copiilor, pentru confortul unora care nu vor să-și asume răspunderea pentru faptele lor.
Dar singura credință a doamnei Gabriela Firea este slujirea la doi stăpâni.

Autor: Mihai Șomănescu, Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe