30 Noiembrie 20

„Cum frate să vezi o femeie, un om, aproapele tău, plin de sânge și tu te uiți ca la un film???”

   Poate ați văzut știrea cu Cristina Joia, designerul de la Visuri la cheie care a fost lovită cu bestialitate într-un supermarket din București. 
   Nu vreau să comentez incidentul în sine, poliția trebuie să-și facă datoria și sper din tot sufletul ca agresoarea să plătească scump. Pe scurt, o "doamnă" ar fi parcat chiar pe trecerea de pietoni din fața magazinului și Cristina i-ar fi reproșat acest lucru. Iar apoi soferița i-a dat una în bot, probabil cu ceva din metal. Deocamdată acestea sunt informațiile de până acum. 
   Aș comenta însă declarația pentru Click a victimei:
   "Mi-a țâșnit foarte mult sânge, eram pe podea, oamenii din jur se uitau, nimeni nu avea nicio reacție, nu suna la Poliție sau la SMURD. Doar o fetiță s-a aplecat să-mi dea un șervețel. Într-un final, eu am sunat la SMURD și un domn la Poliție. Casiera, am această imagine, continua să scaneze produse ca și cum nu s-a întâmplat nimic. Ea (n.r agresoarea) a fugit, a zis ceva, dar n-am mai auzit că deja mi-era foarte rău”
   Întotdeauna am scris de asta și mereu am constatat că suntem morți din punct de vedere uman. Suntem cu spiritul civic la cel mai de jos nivel, nu există cred o societate în lumea asta care să fie mai impasibilă la evenimente de genul ăsta. 
   Descreierați care sunt în stare să desfigureze o femeie putem întâlni la orice pas, din păcate, însă reacția celor din jur ar trebui să socheze. La noi nu, la noi e regulă să întorci capul în direcția opusă atunci când cineva are nevoie de ajutor.

Citește și: Femeia care a lovit-o pe Cristina Joia a fost arestată. Și-a schimbat declarația
 
Sursă: Jurnalistul Paul Andrei / titlu: Jurnalistul Cornelius Florin
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe