30 Martie 23

Cu riscul de a mă face vreunul aurist, mi se pare o lovitură de imagine pentru Simion că el merge în Deltă când toți vorbesc de la distanță

"Ziceți că a scăzut apa...
- Foarte mult, peste 60 de centimetri în 3 zile"
Am dat de filmulețul postat de George Simion în seara asta. El are vreo 16 minute, mi-am permis să tai un minut, sper că nu se supără.
Cu riscul de a mă face vreunul aurist, mi se pare o lovitură de imagine pentru Simion că el merge în Deltă când toți vorbesc de la distanță de asta. Eu n-am fost până acum acolo nu recunosc peisajele, nu stiu cine e domnul din film sau pe unde se plimbă cu barca. 
Important mi se pare ce spune, că apa a scăzut, lucru care afectează grav ecosistemul Deltei. Bănuiesc că omul e sincer și știe ce spune.
 

"Ziceți că a scăzut apa... - Foarte mult, peste 60 de centimetri în 3 zile" Am dat de filmulețul postat de George Simion în seara asta. El are vreo 16 minute, mi-am permis să tai un minut, sper că nu se supără Cu riscul de a mă face vreunul aurist, mi se pare o lovitură de imagine pentru Simion că el merge în Deltă când toți vorbesc de la distanță de asta. Eu n-am fost până acum acolo nu recunosc peisajele, nu stiu cine e domnul din film sau pe unde se plimbă cu barca. Important mi se pare ce spune, că apa a scăzut, lucru care afectează grav ecosistemul Deltei. Bănuiesc că omul e sincer și știe ce spune.

Posted by Paul Gabriel Andrei on Wednesday, February 22, 2023

Sursă: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in Era IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe