28 Mai 22

Cu 3 şi 2 zile înainte de aşa-zisul genocid rusesc, deşi ruşii plecaseră nu era niciun „masacru” pe străzi - 2 filmări ucrainene.

Într-un text publicat pe un site social, Paul Ghiţiu subliniază faptul că în filmările făcute cu două zile înainte de „bomba media cu masacrul din Bucha-Ucraina” nici unul dintre civilii de pe cameră nu menționează aceste atrocități, mormintele în masă, cadavrele de pe străzi sau oricare dintre aceste acuzații de „genocid” rusesc, care au fost lansate în tot weekend pe site-urile de propagandă ale corporațiilor occidentale.

„Acest videoclip youtube are o jumătate de milion de vizualizări și va fi probabil coborât atunci când mai mulți oameni din vest vor începe să pună întrebări incomode care resping narațiunea dominantă care alimentează în prezent isteria „genocidului”.
Un alt film este din 31 martie cu primarul care anunţă fericit retragerea ruşilor dar nu menţionează nimic despre măcelul, pe care, ulterior, îl cântă şi el în corul general.
Deci: ce s-a întâmplat în acele 3-4 zile între retragerea ruşilor şi izbucnirea ştirilor despre masacru:
- au fost făcute filmări regizate cu morţi falşi, sau
- ucrainenii au ucis (pe braţele unora dintre cei de pe stradă se văd banderolele albe care semnifică aderarea la partea rusească)/& adus din alte părţi cadavre
- sau şi una şi alta?” - a scris Paul Ghiţiu pe un site social.


„Astăzi, 2 aprilie, în orașul eliberat Buca, regiunea Kiev, unități speciale ale Poliției Naționale a Ucrainei au început curățarea zonei de sabotori și complici ai trupelor ruse.  Specialiștii Serviciului de eliminare a munițiilor explozive inspectează locurile de crime de război din Federația Rusă și confiscă explozivi și muniții neexplodate.
Oamenii de aplicare a legii inspectează fiecare curte și adăpost, comunică cu oamenii și oferă asistență rezidenților locali.
Cetățenii care au fost nevoiți să îndure ororile ocupației ajută pe cât posibil poliția.
Poliția face tot posibilul pentru a restabili ordinea în teritoriile eliberate, astfel încât localnicii să se poată întoarce în orașul natal cât mai curând posibil. ” - asta au declarat public pe Youtube canalul care a postat imaginile de mai sus, „Poliția Națională a Ucrainei”! Nimic despre genocid sau masacru ... cu toate că discutăm totuși despre un război, nu despre jocul video prezentat de Antena 3 ca fiind scenă autentică din războiul ruso-ucrainian.

Un alt detaliu care pune mari semne de întrebare, primarul municipiului Bucha face declarații zâmbitor despre retragerea rușilor ... nici o lacrimă pentru un eventual „masacru”!
 
Citește și: Un jurnalist american care l-a susținut pe Snowden și New York Times pun la îndoială „masacrul” de la Bucha
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe