21 Aprilie 21

Ctitorul Bisericii VANDALIZATE, Pr. Prof. Dr. Adrian Niculcea, președintele partidului AUR, George Simion ... o întreagă telenovelă.

„Ctitorul Bisericii din IOR: „Ar fi bine ca Patriarhia să-și tempereze declarațiile, pentru ca întreaga ”afacere” are un singur beneficiar: AUR.” Ipoteză surprinzătoare despre vandalizare avansată de ctitorul Bisericii Titan, Pr. Prof. Dr. Adrian Niculcea” - acesta este titlul de articol prezentat în exclusivitate de către activenews.ro despre cazul Bisericii din Titan care a fost vandalizată.

În articolul mai sus menționat se prezintă declarația Pr. Prof. Dr. Adrian Niculcea, ctitorul Bisericii Titan care a fost vandalizată cu o declarație interesantă:

„Ce problemă cu „incidentul de la Titan”!? M-au solicitat unii de la Antena 3, alții de la nu știu ce revistă Rost și le-am dat și lor același răspuns pe care vi-l dau și d-voastră:

Fiindcă mi-ați solicitat opinia în legătură cu ce s-a întâmplat la Biserica din Titan, vă spun că nu este altceva decât un simplu incident datorat unui tânăr țăcănit. N-are nici o importanță deosebită. O doamnă a încercat înaintea telefonului d-voastră să dea amploare incidentului, dar am „liniștit-o”.

Mi-a scris: „Asta (actul de vandalism, n.m.) poate deveni, cu ajutorul Domnului, un prilej de solidarizare mai mare în jurul Bisericii!”.

I-am răspuns: „Nu, doamnă. Noi, care ne credem oameni deștepți și mai ales cu scaun la cap, nu mergem pe urmele bufonilor din AUR. Acesta este un incident izolat, datorat unui țăcănit și nu o problema serioasă, care să merite „solidarizare mai mare în jurul Bisericii”. Biserica are propriii  apărători calificați, n-are nevoie de apărători de operetă.

Adevărata „solidarizare” este venirea la slujbe, plângerea propriilor păcate și rugăciunea pentru ajutor. Creștinul adevărat nu are nevoie să fie și el remarcat de cineva; are nevoie de smerenie și dragoste. Este o regulă căreia trebuie să i se supună și preoții și chiar și episcopii, nu doar laicii.

De remarcat expresia: „Cu ajutorul Domnului, (va fi) un prilej de solidarizare mai mare în jurul Bisericii!”. Cu alte cuvinte: bine că ne-a ajutat Dumnezeu să avem acest incident, pentru că altfel nu ne băga nimeni în seamă și pe noi!!!

Vă mulțumesc.

PS: Ar fi bine ca Patriarhia să-și tempereze declarațiile, pentru că întreaga „afacere” are un singur beneficiar: AUR.

Nu întâmplător, de dimineață, când de abia aflaseră  preoții, ne-am trezit ... cu liderul AUR, George Simion, în curtea bisericii. Iar Prigoana, femeia aceea cunoscută în media, a declarat că va iniția o mare manifestație antimască, anti lgbt, etc apropo de incidentul de la biserica noastră.”

Conform ActiveNews, Părintele Gabriel Pârvu, actualul paroh, a comunicat faptul că a predat Poliției toate filmările camerelor de supraveghere din jurul Bisericii și că așteaptă rezultatele.

Din moment ce această declarație o găsim extrem de ușor de răstălmăcit, mai jos vă prezentăm și declarația președintelui partidului AUR despre evenimentul neplăcut de la Biserica din Titan, București.

„Condamn cu toată severitatea atacul care a avut loc asupra bisericii de lemn din Parcul IOR, în care lăcașul de cult a fost vandalizat cu mesaje specifice extremei stângi.
Acest act de barbarie nu trebuie trecut cu vederea și autoritățile statului trebuie să-i aducă în fața justiției pe făptași, fără întârziere.
Pe lângă șocul imaginilor, mesajele cu care au fost mânjite icoanele și pereții bisericii nu mă surprind. Ce avem de așteptat atunci când minoritățile care beneficiază de toate drepturile majorității nu fac decât să se victimizeze și să atace, până acum doar verbal, majoritatea?
Ce avem de așteptat când Parlamentul European decide că este foarte important să declare Uniunea Europeană drept o „zonă de libertate pentru LGBQ”, cu votul majorității eurodeputaților români? Cine atacă, cine „asaltează” această minoritate, astfel încât să aibă nevoie de o asemenea declarație formală la nivel european? Nimeni. Dimpotrivă: vedem că se forțează cu orice preț eliminarea oricăror redute ale normalității, prin inventarea de „nou-vorbe” și prin decizii ale justiției europene.
În aceste condiții, nu e de mirare că s-a trecut la următorul pas: vandalizarea proprietății „inamicului”, identificat azi de o biserică ortodoxă. Mâine, ce urmează? Violența asupra „teroriștilor” care insistă să se identifice drept „mamă” și „tată”?” - a scris George Simion pe un site social

Citește și: Biserică Ortodoxă VANDALIZATĂ în București / Sursă foto: evz.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe