16 Ianuarie 21

Cruce vandalizată de un medic psihiatru din Bihor! Psihiatru are nevoie de psihiatru?

   Pe 17 decembrie, de ziua Martirilor Revoluției de la Timișoara, în județul Bihor, un medic, femeie, psihiatru în cadrul Spitalului Ștei, pentru criminalii bolnavi psihici, a distrus o cruce, una monumentală!

   „Ridicată de cel care tocmai a fost ”eliminat” din ecuația managerială, pe motivul că nu era…”de-ai noștri”. La Spitalul Ștei a fost manager domnul Ciprian Luca, un om energic, tânăr, credincios, atașat bolnavilor cărora le-a schimbat viața (pe larg, în Ziua de Vest, o să apară un reportaj complex despre această dramă): a realizat ateliere de terapie prin arta, ergoterapie, a reușit să recupereze câteva zeci de pacienți, care au acum un alt regim. Ciprian Luca a făcut, alături de oamenii cu destine tragice, fermă, ateliere, un parc în care să se plimbe, a ridicat o biserică și o cruce mare, cu toate aprobările, în fața spitalului.” - informează ziuadevest.ro.

   Sursa citată explică faptul că domnului Ciprian Luca i-a expirat mandatul, iar Ministeriul Sănătății, după o consultare cu domnul Ilie Bolojan, care nu mai are nevoie de prezentări, au decis să nu mai prelungească mandatul și să o înscăuneze pe psihiatra Ghilea, pensionară – reangajată, care deja a ”reușit” să strice circuitele, și să aducă ”puțin Covid” în spital.

   „Ceea ce este de speriat, de crucit, de făcut semne mistice, este atitudinea diabolică față de crucea din fața spitalului. A distrus CRUCEA lui Hristos, a dărâmat-o, precum Nicolae Ceaușescu a dărâmat crucile și bisericile din București. Cât de pervers poate fi cineva, care face astfel. Domnul Bolojan știe oare că a propus la conducerea unui spital pentru oameni cu destine, oricum, distruse, o persoană cu mari probleme spirituale? Știe oare că aceste atitudini monstruoase sunt magneți pentru răul care va veni pe capul persoanei?

   Cine este distrugătoare Crucii lui Hristos? Ce metehne are? Ce unde malefice o bântuie?”

Pentru tot articolul, accesați: Un abuz cât o crimă: Cruce vandalizată de un medic psihiatru din Bihor!
 
Foto credit: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe