14 Iunie 21

Crima este legala in zilele noastre ...

    Din pacate timpurile pe care le traim, nu de putine ori, ni se descopera printr-o lume nebuna, din ce in ce mai nebuna ... astazi multe femei au impresia ca "avortul" ar reprezenta o scapare de o povara, o inlaturare a unei greseli .. pe cand inseamna de fapt o adancire in greseala si o aplificare a poverii de dinainte de avort. Avortul, ca sa nu o mai luam pe ocolite prin cuvinte inventate ca sa evite esenta, insamna crima! Ce se intampla de fapt in timpul unui "avort"? Persoana care iti face "avortul" , iti transeaza copilul, prima data o manuta, apoi un picior....pana cand ramane doar capul, cap care reprezinta cea mai grea parte de "dat afara" din corpul femeii, nu de putine ori, persoana care face "avortul" copilului din femeie, trebuie sa "sparga" capul pentru a-l scoate. Dragi femei, dupa aflarea adevarului, tot mai vreti sa faceti aceasta crima numita "avort"?

    "Este deosebit de important să știm că există în București un loc unde femeile care sunt însărcinate și care nu primesc sprijin din partea familiei pentru a păstra sarcina, pot merge și acolo găsesc înțelegere, ajutor și sprijin pentru ele și copilul din pântece. Gala "Împreună pentru Viață" sărbătorește acest loc deosebit." Ioana Picoș

    Acest loc deosebit are si un site, centrulalexandra.ro cu un nume, centru de consiliere pentru parinti si copii "Sfanta Alexandra Imparateasa"!

    PROFETIA SFANTULUI ANTONIE, IN CURS DE IMPLINIRE SUB OCHII NOSTRI: “Va veni vremea ca oamenii sa innebuneasca si cand vor vedea pe cineva ca nu innebuneste se vor scula asupra lui, zicandu-i ca el este nebun, pentru ca nu este asemenea lor”

Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe