26 Mai 22

Credem tot de dragul de a rămâne într-o continuitate penibilă a ignoranței.

„Mai țineți minte cum ni se vindea duda că liberalizarea prețurilor la gaze și curent e o chestie minunată, că o să scadă costul facturilor pentru că piață liberă, concurență, beneficii pentru consumator, bla, bla, bla... Eh, ăia care ne vindeau gogoșile astea erau năimiți să o facă, da' ăia care le-au crezut sunt pur și simplu tâmpiți.” - a scris pe un site social Adrian Alexandru.

Citind fragmentul de mai sus mi-am amintit din nou ce mentalitate avem și ce ușor uităm tot, îngropând cei mai mulți dintre noi și ultima fărâmă de rațiune în pământ.
Oameni mari formați la școli înalte, nu așa ca prostul de mine, au crezut și în vrăjala de mai sus, și în vorbele specialiștilor că vaccinul imunizează, vaccinul oprește pandemia, vaccinul este salvatorul vieții tuturor ... încet, încet realitatea ne-a dovedit științific că vaccinul nu imunizează, nu oprește pandemia cu „carcalac” (pardon, Covid), și că nu este dovedit de nimeni că vaccinul 100% te poate proteja de o forma gravă a virusului Covid din moment ce încărcătura virală variază, la fel și „cifra” de anti-corpi contra virusului.

Credem tot de dragul de a rămâne într-o continuitate penibilă a ignoranței. Am menționat mai sus „oamenii școliți” pentru că pe ăștia tare plini de ei i-am tot văzând făcând în proporție covârșitoare promovare la mântuirea prin vaccin, nu la adevărul științific sau la adevărul de tot felul.

Am plecat de la liberatizarea prețurilor la gaze și curent electric și am ajuns la vaccin, da. Păi se leagă dacă ne gândim la faptul că toate manipulările astea mulți dintre noi le cred din neinformare temeinică, din cauza faptului că singura sursă de informare este dezinformarea, adică televiziunea.

P.S. Postarea din fotografia articolului aparține unei „doamne” de la USR ... știți voi, partidul ală care vrea să salveze România de la înființarea lui, dar în loc să o salveze a îngropat-o mai rău în pământ!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe