30 Noiembrie 20

„Cred că la Vatican se va introduce parteneriatul civil.”

   Foarte rar am comentat ceea ce se întâmplă la Vatican, nu pentru că nu m-ar interes, ci pentru că nu mă surprinde foarte multe lucruri de acolo ... problema de azi însă este gravă!
   Papa Francisc a scos o perlă cât Casa Poporului, declarând despre parteneriatul civil al persoanelor de același sex că „Sunt copiii Domnului și au dreptul la familie”... bun, eu nu contest faptul că nu sunt creația lui Dumnezeu, dar Dumnezeu i-a făcut normali...adică firești, nu gay, nu pedofili, nu lesbiene, nu bisexuali, nu transexuali, și așa mai departe! 
   Cu toții știm faptul că în Sfânta Scriptură păcatul sodomiei, al desfrânării este prezentat într-un mod cât se poate de firesc, adică fix așa cum este, un păcat foarte mare, un păcat de care se scapă foarte greu...
   Prin aceste declarații, Papa nu face altceva decât să promoveze homosexualitatea la cel mai înalt nivel al creștinismului catolic, ceea ce este ne-spus de grav. Înțeleg faptul că acest citat a fost luat dintr-un context, dar și așa... la Papa nu ne așteptăm, totuși, la mai multe?
   Spune Papa că și persoanele LGBT au dreptul la familie, total de acord, dar o familie firească....ca să nu ne trezim peste câteva zeci de ani, cum de altfel s-a și întâmplat, ca unii să se căsătorească cu un cocoș, clădire sau o mașină, să ne înțelegem, normalitatea e clară, problema de percepția a normalității de care suferă unii se poate trata.
   
   Mai jos vă voi prezenta două păreri ale purtătorului de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, părintele Eugen Tănăsescu și Iulian Capsali pe un site social.

   „Cred că la Vatican se va introduce parteneriatul civil. O zice chiar Șeful Statului...cam atât a mai rămas din papă.” - scrie pe un site social părintele Eugen Tănăsescu.
   Iulian Capsali face și el o analiză:

„UN PAPĂ FĂRĂ DUMNEZEU? 
Până acum am fost destul de reticent la toate informațiile care-l priveau pe Papă, multe fiind diabolizatoare. Unele venite chiar din sânul amicilor catolici conservatori.
Acum zăgazurile au fost sparte, cred că magnitudinea dezastrului e greu de anticipat.
Biserica Catolică va fi demolată de propriul lider?
E limpede, trăim vremuri apocaliptice dacă suntem contemporani cu un Papă care susține pulverizarea ideii de Familie.”

Informații actualizate: Fake news? Papa Francisc este de acord cu parteneriatul civil... dar „nu prea”?!

Citește și:

"Vor să ajungă la copiii voștri! Îi vor sexualiza, iar sexualizarea copiilor va prăbuși civilizația"
Mesajul din partea unei activiste LGBT pentru parlamentari: scoateţi Biblia din Parlament.
Vasile Bănescu: „Progresismul actual, este un curent de sorginte marxistă, o formă de terorism intelectual care detestă creștinismul”

 
Foto credit: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe