21 Aprilie 21

Covid-19: Virus creat în laborator

   Publicația canadiană Toronto Sun a ieșit ieri pe piață cu un interviu-bombă al cărui protagonist este Jamie Metzl, consilier la Organizația Mondială a Sănătății. Replica cea mai controversată a fost legată de apariția virusului Covid-19 în lume. Metzl afirmă cu tărie că ipoteza cea mai probabilă este cea a scăpării din laborator a acestuia. Consilierul OMS a răspuns și la o altă întrebare legată de versiunea oficială a chinezilor, potrivit căreia virusul a fost depistat într-o piață de pește din Wuhan. „Aia a fost o minciună. Iar guvernul chinez a ştiut foarte timpuriu că era o minciună. În faţa dovezilor copleşitoare din luna mai a anului trecut, guvernul chinez şi-a schimbat poziţia”, a explicat consilierul, conform romaniatv.net .
   <<Doctorul Cao Bin, un medic care lucrează la Spitalul Jinyintan, din Wuhan, surprinde şi demontează ipoteza oficială prezentată de China, potrivit căreia coronavirusul a apărut în piaţa de fructe de mare.
   Ea este atacată inclusi din interiorul Chinei. Doctorul Cao Bin, medic la Spitalul Jinyintan din Wuhan, susţine că o bună parte din primii pacienţi din China nu au avut niciun fel de legătură cu piaţa de fructe de mare din Wuhan. Ceea ce înseamnă că alta ar fi fost sursa infecţiei cu coronavirus.
   Acesta susţine că cel puţin 13 din primii 41 de chinezi infectaţi nu vreun contract cu piaţa de fructe de mare de Wuhan: ”Se pare că este destul de clar că piaţa de fructe de mare nu este singura origine a virusului”, a declarat doctorul Cao Bin.
Cum a apărut coronavirusul. Un expert susţine că ar fi putut scăpa din laborator
   Richard Ebright, expert american în biosecuritate şi profesor la Institutul Waksman de Microbiologie al Universităţii Rutgers, susţine că nu există însă dovezi că acesta n-ar fi fost scăpat din laboratorul din Wuhan. Ebright spune că a văzut dovezi care arată că cercetătorii de la Institutul de Virusologie din Wuhan studiau coronavirusul cu o securitate de nivel 2, deşi s-ar fi impus nivelul 4. Nivelul 2 de securitate ”oferă doar protecţii minime împoriva infecţiei lucrătorilor din laborator”.
   Cum a a apărut coronavirusul? Ebright spune că una dintre variante ar fi că lucrătorii din laborator s-au infectat
   Mai departe, din cauza nivelului 2 de securitate, cercetătorii din laboratorul Wuhan ar fi fost infectaţi cu coronavirus: ”Colectarea virusului, cultura, izolarea sau infecţia animalelor ar reprezenta un risc substanţial de infecţie a unui lucrător din laborator, iar de la lucrătorul din laborator la public. Există o bază care exclude că virusul COVID-19 a fost creeat în laborator, dar nu există nicio bază care să excludă un accident de laborator”, mai spune Richard Ebright>> - telekomsport.ro (sursă foto)

Notă site: Iar întreb, atunci de ce nu se spune pe cale oficial-statală adevărul? Care este de fapt adevărul? De ce sunt atât de multe lucruri ascunse? Ce se dorește de fapt cu acest „experiment” mondial cu acest virus? De ce nu se spune clar, răspicat, că cei care acum, de când se folosește vaccinul anti-covid, timp de 2 ani acest vaccin este într-o fază de testare, conform datelor oficiale ale producătorului? De ce se prigonește din ce în ce mai mult Biserica pe motiv de Covid? Ne vor închiși, fără „voci”, fără identitate, ne vor roboți? De ce ni se bagă acest vaccin aproape forțat în corp? De ce această promovare agresivă a vaccinului la TV, Radiu și internet? Asistăm la un experiment global? Ce se vrea să se afle în urma acestei crize sanitare în care mor oameni? Se dorește oare eliminarea libertății omului, suntem prea liberi?
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe