27 Mai 22

Cornelius Florin: „Corectitudine românească. Pe preoți îi răstignim, pe actori îi divinizăm.”

Mihai Bendeac a fost filmat după o petrecere nocturnă, din imaginile făcute publice se observă că acesta este mai mult „mort” decât viu, în sensul că băutura se pare că îl ghidează mai mult pe actorul amuzant decât rațiunea. Mihai Bendeac este un personaj foarte cunoscut în rândul celor care îndrăgesc glumele blasfemiatoare la adresa lui Dumnezeu și a Bisericii, acesta a îndrăznit în multe rânduri să judece clerul sau Biserica în întregimea sa, fără să-i pese că nu ar avea dreptul și nici conduita de a introduce el „reforme” în Biserică, mai ales în situația în care viața sa personală nu poate fi dată ca un exemplu de conduită morală.


Acest articol nu își propune să îl „osândească” pe acesta, ci prezintă un adevăr crunt al societății românești, profund manipulată de televiziune, în epoca internetului ... „
Corectitudine românească. Pe preoți îi răstignim, pe actori îi divinizăm.” - subliniază într-o postare pe un site social jurnalistul și teologul Cornelius Florin.

Jurnalistul ne propune un exercițiu de imaginație: „Faceți un test de imaginație. Haideți să modificăm titlul. Înlocuiți "Actorul Bendeac" cu " Preotul X" . Cred că se schimbau toate comentariile astea de încurajare la adresa lui Bendeac.
Corectitudine românească. Pe preoți îi răstignim, pe actori îi divinizăm.”

Captură foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe