03 Octombrie 22

Coordonatele întunericului.

Avem semne ale nebuniei mondiale zilnic, coordonatele întunericului sunt acum în fața noastră, nu doar în cartea Apocalipsei din Sfânta Scriptură.
Nu de puține ori am atras atenția vizavi de cursul pe care îl urmează majoritatea oamenilor de pe acest pământ, deopotrivă cei așa ziși credincioși și cei necredincioși, am scris despre persoane care se „căsătoresc” REAL, cu acte, cu o gară, un cocoș sau un covor, iată că acum atrage atenția cu privire la această nebunie libertină un amic de pe un site social, prieten care dorește să-și păstreze anonimatul.
Nebunie este puțin spus, progresiștii o numesc normalitate, iată despre ce este vorba: „În Danemarca o femeie s-a măritat cu propriul ei cal”. „O femeie și culoarea roz s-au căsătorit, după o „relație” de 40 de ani. Mireasa a făcut un legământ pe viață.” O tânără s-a căsătorit cu o păpușă din cârpe, făcută de mama ei: Nu se ceartă cu mine, mă înțelege, toate femeile mă invidiază”. „O femeie din Londra s-a căsătorit cu pisica ei, ca să poată sta în chirie. Proprietarii nu acceptau animale în casă”. „Ea este femeia care s-a căsătorit cu o gară: Sunt sexual obiectuală - Cum a decurs prima lor partidă de amor”. „Uimitor! S-a căsătorit cu o MAȘINĂ”. Și alte multe titluri în limba engleză din presă care prezintă astfel de nebunii ...

„Prostia, analfabetismul funcțional, ignoranța,  infatuarea, digitalizarea excesivă, lipsa de identitate și de cultură, libertinajul absolut, sexualizarea precoce, promovarea prostului gust si a decadentei in numele libertatii "de expresie", corectitudinea politica.... acestea sunt coordonatele academice ale noii lumi asa cum vin "recomandate" de la UE.  Universitatile occidentale nu mai au nimic de a face cu spiritul renascentist, eruditia a fost anihilitata prin hiperspecializare, mediul academic occidental colcaie de droguri, daca rostesti numele Lui Hristos, esti imediat catalogat ca fiind fanatic religios si incorect politic, CANCEL CULTURE, cultura anularii a otravit toate actele culturale si toate programele scolare, albilor a ajuns sa le fie rusine ca sunt albi iar Shakespeare a ajuns sa aiba origini africane, Marx este erou al umanitatii iar Lenin, un vizionar.
Poate nu știați, dar a apărut un nou "trend" în țările nordice, în occidentul "luminos": SOLOGAMIA, căsătoria cu tine însuți. Va dati seama de la cine luam noi "lumina" și cine vrea să ne învațe pe noi cum să ne creștem copiii?
Aceasta este realitatea acestei lumi care L-a alungat pe Dumnezeu. Învățământul fara o componenta morala si spirituala este ratacire, prostie si instrument de indracire a copiilor, adica de transformare a lor in toate cele de mai sus.
Atât de bune sunt  educatia sexuala si emanciparea progresista, încât au ajuns dezaxatii de prin universitatile vestice sa ceara dreptul la casatorie cu animalele, cu oameni morti, cu ei înșiși sau chiar cu obiecte. Pedofilia se cere acceptata ca o optiune sexuala iar noi continuam sa luam "lumina" de la ei... Vai de capul nostru de naivi ce suntem!
Nu digitalizarea va salva lumea, sateliții și tabletele nu-i vor salva pe copiii noștri, ci o educație HRISTOCENTRICA! Orice altceva este vrăjeală și trădare!
Dumnezeu a spus-o clar:
"Fără Mine, nimic nu veți putea face!"” - Facebook.com

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe