30 Noiembrie 21

Control total și dependență de stat!

„Deja cu centralele termice de apartament e clar, vor fi interzise, iar acum citesc un anunț al vicepreședintelui Autorității Sanitare Veterinare care spune asta despre cei care vând porci:

„Sunt peste 20.000 de samsari de porci în țară. Vom declanşa un control - 'clientul misterios' - pentru care am făcut deja o procedură, în care noi vom merge şi vom face pe cumpărătorii. Sunăm la cei care au postat pe reţelele de socializare, pe site-uri şi spunem că vrem să cumpărăm carne şi pe urmă ne întâlnim. Este o metodă de a-i sancţiona şi descuraja pe cei care fac acest tip de comerţ, dar şi una de atenţionare a consumatorului”

Nu cumva să mai facă cineva ceva în țara asta de capul lui. Liberalism pur.
Evident, vor fi voci care vor susține că centralele poluează, porcii pot avea pestă, iar mâncatul de rahat dăunează grav sănătății.” / jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Notă site: Declarația domnului Mihai Ponea (foto), vicepreședintele Autorității Sanitare Veterinare, este una parcă scoasă din declarațiile de dinainte de 1989, nici atunci nu suna așa grav o astfel de declarație ... bănuiesc că în mintea încuiaților asta e spre binele nostru!!
Când urmează aceeași „tehnică” aplicată găinilor? Când se „activează” din nou gripa aviară? În apropriere de Paști bănuiesc ...

Sursă foto: agrointel.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe