13 Mai 21

Contradicțiile biblice sunt invenții sectărești eretice sau ateu militante

Primul exemplu: "Dumnezeu s-ar fi contrazis" ...

    Geneza 1.25-27 "25 A făcut Dumnezeu fiarele sălbatice după felul lor, şi animalele domestice după felul lor, şi toate târâtoarele pământului după felul lor. Şi a văzut Dumnezeu că este bine. 26 Şi a zis Dumnezeu: "Să facem om după chipul şi după asemănarea Noastră, ca să stăpânească peştii mării, păsările cerului, animalele domestice, toate vietăţile ce se târăsc pe pământ şi tot pământul!" 27 Şi a făcut Dumnezeu pe om după chipul Său; după chipul lui Dumnezeu l-a făcut; a făcut bărbat şi femeie." si Geneza 2.18-19 "18 Şi a zis Domnul Dumnezeu: "Nu este bine să fie omul singur; să-i facem ajutor potrivit pentru el". 19 Şi Domnul Dumnezeu, Care făcuse din pământ toate fiarele câmpului şi toate păsările cerului, le-a adus la Adam, ca să vadă cum le va numi; aşa ca toate fiinţele vii să se numească precum le va numi Adam." in care nu ni se prezinta o contradictie nici pe departe, din contra, Dumnezeu prin facerea femeii pentru barbat creaza prototipul familiei si cand spune in Geneza 1 ca ceea ce a facut El este bine, o spune foarte corect pe cand in Geneza 2 mentioneaza faptul ca "nu este bine sa fie omul singur" in sensul de constatare, de intarirea unui fapt ca sa inteleaga si ateii militanti, nu ca ar fi facut ceva gresit, nici pomeneala de asa ceva, ci pentru intarirea faptului ca barbatul are nevoie de cineva langa el ca si "tovaras de drum" in viata.

Exemplul doi: Dumnezeu sau satana?

    Ni se prezinta in biblia eretica, biblia sectara cele doua fragmente din cartile "2 Samuel 24:1 Domnul S-a aprins de mânie din nou împotriva lui Israel; şi a stârnit pe David împotriva lor, zicând: „Du-te şi fă numărătoarea lui Israel şi a lui Iuda.” si 1 Cronici 21:1 Satana s-a sculat împotriva lui Israel şi a aţâţat pe David să facă numărătoarea lui Israel." in care traducerea este vadit eretica. 
IATA TRADUCEREA CORECTACartea a doua a Regilor | Capitolul 24 / 1 Mânia Domnului s-a aprins iarăşi asupra Israeliţilor, pentru că cineva din ei îndemnase pe David, zicând: "Mergi de numără pe Israel şi pe Iuda!" si Cartea întâia Paralipomena (întâia a Cronicilor) | Capitolul 21 / 1 Atunci s-a sculat Satana împotriva lui Israel şi a îndemnat pe David să facă numărătoarea Israeliţilor." din care observam ca singura "entitate" care indeamna pe David la acest gest este satana, daia si mai tarziu este pedepsit de catre Dumnezeu pentru faptele la care se indemna David sa faca. 

Exemplul treiCâte animale de același fel a luat Noe pe corabie?

    Ateii militanti dar si sectarii cu bibliile lor eretice in mana pot spune interpretant total eronat Sfanta Scriptura ca Biblia se contrazice cu versetele Geneza 6,19 "Să intre în corabie din toate animalele, din toate târâtoarele, din toate fiarele şi din tot trupul, câte două, parte bărbătească şi parte femeiască, ca să rămână cu tine în viaţă." si Geneza 7,2 "Să iei cu tine din toate animalele curate câte şapte perechi, parte bărbătească şi parte femeiască, iar din animalele necurate câte o pereche, parte bărbătească şi parte femeiască.", TOTAL GRESIT din partea ateilor.

    Noe ia cate sapte perechi din fiecare animal curat iar dintre dintre cele necurate cate o pereche parte barbateasca si parte femeiasca, cand spune in Geneza 6, 19 "Să intre în corabie din toate animalele, din toate târâtoarele, din toate fiarele şi din tot trupul, câte două" se refera tot la perechea formata din DOUA ANIMALE si anume parte femeiasca si parte barbateasca, nicidecum ceea ce restalmacesc ateii militanti si sectarii ca ar fi luat doua sau sapte perechi. Asta este un exemplu clar care adevereste articolul NU ORICINE POATE INTERPRETA SFANTA SCRIPTURA, prezentand versete biblice cu privire la acest subiect.

    Dragi cititori, exemplele pot continua mult de aici dar ne oprim momentan pentru ca articolul acesta sa nu fie foarte greu de studiat.
    Toate aceste interpretari gresite ale bibliei au ca izvor reaua vointa, citirea bibliilor eretice (exemplu de biblie eretice mai jos), minciuna si rastalmacirea.

Va recomand: Sfanta Scriptura dar si articolul Biblia Cornilescu - un fals, o inselare, o modalitate de indreptatire a ereziilor
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe