23 Ianuarie 21

Conform informațiilor despre vaccinul anti-Covid19, cunoaștem următoarele

- Frecvența posibilelor reacții alergice severe este necunoscută („nu poate fi estimată din datele disponibile”). (pag.28)
- „Nu s-au efectuat studii de genotoxicitate [capacitatea de a cauza daune materialului genetic, de a genera mutatii genetice] sau de carcinogenitate [capacitatea de a induce cancer]. (pag.9)
- „Durata protecției oferite de vaccin este necunoscută și este încă în curs de a fi determinată prin studii clinice aflate în desfășurare.” (pag.4)
- „Acest medicament a fost autorizat [doar] conform unei proceduri numite „aprobare condiționată”. Aceasta înseamnă că sunt așteptate date suplimentare referitoare la acest medicament.” (pag.9).

   „Biserica Ortodoxă, ca partener social al Statului, vrând nevrând (tind să cred că a fost obligată), și-a asumat să facă campanie de promovare a vaccinului prin distribuirea către credincioși (update: înțeleg că broșura va fi de fapt disponibilă doar personalului clerical și neclerical, nu se va împărți credincioșilor) a unei broșuri intitulată “Vaccinarea împotriva COVID-19 în România. Gratuită. Voluntară. Sigură”.
   Chiar dacă cel mai probabil puțini preoți vor face exces de zel, sesizez că avem totuși o mare mare problemă aici, cu acest "sigură" din titlu...” -  scris Laurenţiu Dumitru pe un site social. 

Vezi documentul sursă aici: Comirnaty, INN-COVID-19 mRNA Vaccine (nucleoside-modified)
 
Sursă foto: zf.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe