23 Ianuarie 22

Concurs de 1 decembrie!

Părintele Alexandru Lungu a lansat un concurs pentru ziua națională a României, 1 decembrie. Părintele oferă în dar o Sfântă Evanghelie și o icoană pentru cel mai frumos comentariu despre „ce semnifică pentru voi România”, comentariile contorizate vor fi doar cele de pe pagina de Facebook a părintelui Alexandru Lungu.

Acesta este anunțul integral al părintelui despre concurs:

   „Se apropie ziua națională a României. Îmi doresc să vă ofer în dar o Sfântă Evanghelie și o icoană. Concursul începe astăzi și se încheie pe 30 noiembrie seara, orele 20:00. Criteriu de departajare va fi următorul : 50 de puncte (like-uri) pentru originalitate. 50 de puncte, like-uri (pentru frumusețea textului). Plus like-urile pe care le veți obține din partea cititorilor acestei pagini, la care vom adăuga celelalte puncte, pentru originalitate și frumusețea textului din partea arbitrului, în persoana mea. Premiul va fi o icoană cu Sfântul Apostol Andrei în format A4 și o Sfântă Evanghelie îmbrăcată în piele.
    Trebuie să scrieți în câteva rânduri, ce semnifică pentru voi România, care sunt lucrurile care vă fac inima să salte de mândrie când vă gândiți la patria mamă. Textul trebuie să conțină minim 50 de cuvinte. Toți participanții trebuie să distribuie pe pagina personală acest concurs. Baftă și cel mai bun să câștige.
   Câștigătorul va fi anunțat pe 1 decembrie, de ziua națională a României!” - a scris părintele pe un site social.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe