19 Octombrie 20

Comunismul RENAȘTE : simbolul comunismului tronează acum ca simbol al „egalității” la protetele din SUA sau Europa de vest

   Zilele pe care le trăim au devenit tare asemănătoare cu orice previziune de apocalipsă. O să spuneți că nu este așa, că la noi e bine, și așa mai departe....greșit.
   Problema este una gravă și profund ideologizată. Noul comunism este mult mai agresiv și parșiv, lucruri care în perioada comunistă sovietică sau din Europa de est păreau de neconceput, acum se legalizează, se numesc „normale” pentru început în SUA și Europa de vest ... astăzi declarații din care se reiese că se vrea dărâmarea Catedralei Naționale sunt catalogate ca fiind „opinie liberă”, crima contra celor de culoare albă sau neagră a devenit „luptă pentru egalitate, pentru libertate”.
   Se întâmplă ca astăzi, în secolul, mileniul realei viteze informatice să avem persoane, mai ales tineri, care în numele „dreptății proprii” afișează falnic simbolul comunist în mediurile online, PUMNUL. Aceștia spun că ar fi simbolul „#BlackLivesMatter”, „da”, a acelora care omoară oameni (indiferent de culoare), aceia care promovează umilința oamenilor de culoare a pielii albă pentru ca aceștia „să-și ceară iertare” că au culoarea albă a pielii, și să PUPE picioarele celor de culoare neagră în semn de „cerere de iertare”.
   În lumea asta trăim... ceea ce vroiam eu să atrag atenția este însă faptul că acești tineri, acești oameni promovează gratuit, ostentativ instaurarea unui nou comunism prin susținerea unor barbarisme de neconceput, prin „fluturarea” simbolurilor vechi comuniste devenite „noi comuniste”.
   Așa s-au ridicat marile dictaturi, cele mai sângeroase dictaturi ale lumii... prin sânge, prin manipulare, prin ideologizarea și sugrumarea adevăratei libertăți a cetățeanului.

   Iată de fapt de unde provine un astfel de simbol:

   „În anii ’50 Marcuse a raspuns acestei întrebari spunând că ar putea fi înlocuită de o coaliţie de studenţi, negri, femei feministe şi homosexuali, exact cei care au fost nucleul revoltelor studenţeşti ai anilor ’60 şi victimele „sacre” ale corectitudinii politice ale zilelor noastre. Marcuse a preluat apoi un alt termen favorit şi anume cel denumit „toleranţă” pentru a fi extins la toate ideile şi mişcările venite dinpre stânga, inducând antonimul de intolerantă pentru toate ideile ce veneau dinspre dreapta. Astfel, atunci cand îi auziţi astăzi pe marxiştii culturali că fac apel la „toleranţă”, aceasta înseamnă de fapt, referirea la termenul lui Marcuse „toleranţă eliberatoare”. Este acelaşi lucru ca atunci când se vorbeste despre „diversitate”, aceasta însemnand uniformitatea credinţei în ideologia lor stângistă.
   Anumite grupuri şi în mod special cel al bărbaţilor de culoare albă au fost catalogate ca fiind „asupritori”, în timp ce alte grupuri au fost definite ca şi „victime„. „Victimele„ au fost definite automat ca fiind ‘bune’, iar ‘asupritorii’ ca fiind răi, fără a se analiza comportamentul fiecărui individ în parte. Adică bărbatul alb, creștinul, heterosexualul sunt automat opresori iar femeia (feministă, căci celelalte femei nu există), omul de culoare, ateul, musulmanul, membrul LGBT sunt automat victime!
   Dacă vechii marxişti foloseau ca şi simbol pumnul, nici neomarxiştii nu au renunţat la acesta şi îl folosesc în toate mişcările aparute după anii ’60 şi gândite de aceştia.
   Cu siguranta nu este o întâmplare că, prin 1971, John Lennon şi-a lansat piesa Power to the people, piesa fiind considerată un tribut petru clasa muncitoare. Se poate vedea şi din afiş faptul că era folosit pumnul marxist şi casca de protecţie a unui muncitor.” - fortamoldova.ro

   La editura Humanitas se poate găsi cartea „Thierry Wolton, O istorie mondială a comunismului. Încercare de investigație istorică - Volumul I – Cu pumnul de fier. Călăii”, o carte unde găsim o lozincă celebră din gulagurile sovietice, celebrele lagăre comuniste: „Cu pumnul nostru de fier vom duce omenirea spre fericire!” Sper să nu apuc acea „fericire”!!
 
Foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe