30 Martie 23

COMUNICAT DE PRESĂ: Maestrul Gheorghe Zamfir urcă pe scenă pe 25 Martie pentru un concert caritabil ce susține viața

Asociația Life Call împreună cu Radio România, organizează în data de 25 martie, la Sala Radio (Strada General H. M. Berthelot 60-64, București), un concert caritabil pentru susținerea femeilor însărcinate aflate în nevoie. Evenimentul va fi completat de un cocktail pentru cei care își doresc să creeze conexiuni mai apropiate cu inițiatorii acestui eveniment și cu artiștii. 

Artiști de renume Mondial

Pe scena Sălii Radio, cu începere de la ora 19.30, se vor reuni artiști români, cunoscuți la nivel internațional. Printre aceștia se numără: “Regele naiului”, Maestrul Gheorghe Zamfir, Grupul Psaltic “TRONOS”, sopranele Rodica Gabriela Anghelescu și Silvia Micu, cunoscutul tenor Vlad Miriță și Raluca Angel, fosta solistă a trupei Angels. 

Gala va fi marcată și de momente artistice de înaltă încărcătură artistică și emoțională, puse în scenă de Orchestra Simfonică Valahia, dirijată de Maestrul Florin Totan.  
Gala Bunei Vestiri va fi prezentată de Alina Sorescu.

Accesul la concertul caritabil se face cu începere de la ora 19.00.
Bilete la concert pot fi achiziționate online, aici, https://bit.ly/3XvHgcA 

Acestea au prețuri diferite, în funcție de poziția din sală:
•    Categoria I – 390 lei 
•    Categoria II – 320 lei
•    Categoria III – 240 lei

Cocktail caritabil 
•    Concertul va fi urmat de o recepție de tip cocktail, cu începere de la ora 20:30. 
•    Biletul de participare la aceasta este 150 de lei și se poate cumpăra de aici https://bit.ly/3XvHgcA 

În perioada 1-8 Martie, biletele la Gala Bunei Vestiri au 10% reducere, folosind codul – femeie10 


Întreaga sumă de bani rezultată în urma vânzării acestor bilete de participare la cocktail, cât și la concert va fi direcționată către inițierea, implementarea și mentenanța primei platforme online de consiliere gratuită a femeilor însărcinate aflate în nevoie, precum și către acordarea de ajutoare materiale și financiare pentru aceste femei și pentru copilașii lor.

Proiectul digital al Asociației Life Call implică resurse materiale și umane semnificative și se deruleaza în patru etape majore:

•    martie 2023 – Etapa de aliniere metodologică cu specialisti psihologi și sociologi
•    aprilie – septembrie– Identificarea respondentelor (femei din diferite categorii sociale și zone ale țării care au trecut la un moment dat prin criză de sarcină) și realizarea efectivă a cercetării pe un eșantion reprezentativ la nivel național
•    iulie – octombrie – Realizarea propriu-zisa a platformei online și a conținutului acesteia, pornind de la rezultatele cercetării
•    noiembrie – Lansarea platformei online de consiliere și sprijin pentru femeile însărcinate aflate în nevoie

Acest proiect digital (cu partea de cercetare si dezvoltare platformă) este un proiect strategic pentru România prin care vom reuși să ajungem, în fiecare an, la peste 10.000 de femei însărcinate aflate în nevoie. De asemenea partea de cercetare din acest proiect va fii parte din fundamentarea unui viitor proiect de lege privind sprijinul real al acestor femei. 

Prin urmare, fără contribuția și implicarea comunității acest proiect nu ar fi posibil.

Gala Bunei Vestiri, unde artiști și oameni preocupați de bunăstarea și binele social si psihologic al unor mame însărcinate aflate în nevoie, este o oportunitate unde deopotrivă fiecare se bucură de darul VIEȚII.

Partener al evenimentului este Hotelul Intercontinental Athenee Palace Bucharest.

Parteneri media: Magic FM, Radio România Cultural, Psychologies, Cariere, Agerpres, Pheonix Media, COCOR Media Channel, newsbucuresti.ro, descoperabucurestiul.eu.

Despre
Asociația Life Call
are drept misiune derularea de programe educaționale de prevenție a crizei de sarcină atât către tineri cât și către adulți și oferirea de consiliere de înaltă calitate și ajutor susținut și concret femeilor însărcinate care se găsesc în criză de sarcină, pentru un parcurs firesc al vieții bebelușului lor încă nenăscut.

Life Call se angajează să consilieze aceste femei, cu multă iubire și blândețe și să le ajute material și financiar, acolo unde este nevoie, până când copiii lor vor împlini 2 ani. 

Cei care doresc să sprijine proiectele Life Call o pot face prin donații în conturile deschise la Banca Transilvania:

LEI: RO48BTRLRONCRT0532952101
EUR: RO95BTRLEURCRT0532952101
USD: RO02BTRLUSDCRT0532952101
lifecall.ro/doneaza 

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați: 
Alexandra Dinu, PR Manager
0722 233 114; alexandra.dinu@media-events.ro
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in Era IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe