27 Mai 22

Complexul Sfânta Xenia, viitoarea CASĂ A OAMENILOR STRĂZII

   Complexul Sfânta Xenia este o lucrare începută în anul 2012 de către părintele Lungu Gheorghe (tatăl meu). Anul trecut eram în punctul de a lucra la finisaje și așezarea gresiei și a faianței din holuri și băi, dar și punerea parchetului în dormitoarele care vor servi în final ca loc de odihnă pentru oamenii străzii dar și camere pentru pelerinii care tranzitează zona Bucovinei și vor să găsească un loc de odihnă. Se vor regăsi și cabinete medicale, biblioteca parohiei și sala de mese.
   În acest an suntem nevoiți să continuăm lucrările și cu ajutorul lui Dumnezeu să le definitivăm. Va fi nevoie de cumpărarea și montarea de centrale, calorifere, cădițe și toalete pentru grupurile sanitare. Totodată legislația ne obligă să montăm sisteme de detecție pentru prevenirea incendiilor, iar în final mobilarea acestor camere cu paturi, dulap și covoare.
    Costurile sunt mult peste puterea noastră și totodată suntem nevoiți să întreținem și căminul de bătrâni, oferind 3 mese pe zi, să plătim utilitățile care s-au majorat semnificativ, salariile angajaților și alte chestiuni neprevăzute. Costurile pentru încheierea lucrărilor la complexul Sfânta Xenia depășesc suma de 150 000 de ron ( 1 miliard jumătate). Cei care își doresc să ne sprijine la continuarea lucrărilor le mulțumim și vom afișa în continuare conturile parohiei Sfântul Apostol Andrei din Fălticeni.

    TITULAR : Parohia Sfântul Apostol Andrei Fălticeni
    CONT BCR : RO69RNCB0237131140060001
    CONT BRD:  RO15BRDE340SV18527773400

Părintele Alexandru Lungu.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe