22 Octombrie 20

Se întâmplă la Arhiepiscopia Tomisului, IPS Teodosie este ÎNGHESUIT de cameramanii care nu aparțin echipei de transmisie

   Comentarii în presă cu privire la distanța fizică din cadrul slujbei Odovaniei Învierii - Presa eu înțeleg că de săptămâni, de luni, de ani....de când există are ce are cu Biserica, atunci cand face ceva bine mai ales. Dar să fim puțin raționali putem și noi?
   În timp ce Biserica slavește pe Dumnezeu, mărturisește Învierea REALĂ a lui Hristos, istoric vorbind, dogmatic și din ce punct de vedere doriți, acești șerpi, mulți dintre ei botezați, ajunși în presă, aruncă cu noroi în Biserică indiferent de moment, chiar și acum.
   „În studiourile de știri se comentează că la Constanța credincioșii nu respectă distanța. Care "credincioși" nu respectă distanța? Ăștia cu camerele și microfoanele? Băieții veseli de prin studiouri, mai trageți un ochi în spatele camerelor de filmat.” scrie jurnalistul Cornelius Florin pe Facebook. Cum este posibil așa ceva? Cine oare crează această îmbulzeală? Chiar nu ați văzut că până și la înmormantarea lui Avva Pimen, creștinii au respectat într-un mod impresionant reglementările statului cu privire la distanța fizică de 1.5 m? „Îmbulzeala” din jurul IPS Teodosie o crează fix colegii vostrii dragă „presă”, adică fix jurnaliștii voștri trimiși „pe tren” pentru a mai fabrica o știre falsă prin care să atace Biserica lui Hristos! Cameramanii din imagine nu fac parte din echipa de transmisiune.

Sunt sătul de tradatorii de neam, dar mai sătul sunt de trădătorii lui Hristos ...

Vezi și: Odovania Învierii - VIDEO de la Arhiepiscopia Tomisului
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe