02 Octombrie 22

#Coalițiatrădării PSD-PNL-UDMR comite un genocid împotriva pensionarilor...

"O crima nu se săvârșește doar prin acțiune. Și inactiunea poate duce la o crima. Chiar la o crima in masă.
Un genocid!
Asta se întâmpla in acest moment: chiar acum este in desfășurare un proiect eúgenic. Un proiect prin care o categorie întreaga socială - pensionarii - este aruncată in ghearele morții.
Pana in acest moment guvernul nu a putut acorda nici măcar 10% creștere la pensii. Asta deși inflația oficială este 16%.
Iar inflația reala pentru pentru pensionari - consumatori doar de energie, alimente și medicamente - atinge cote reale de peste 40%.
Cu alte cuvinte peste 5 milioane de romani, căci atâția pensionari sunt in țara, vor intra in cea mai grea iarna economică din ultimii 32 ani cu un venit real diminuat cu 40%. Un venit deja infim, pensionarii romani având cele mai mici pensii din Europa, dar plătind unele din cele mai mari prețuri din Europa la energie, mâncare și medicamente.
Or, asta înseamnă condamnarea la moarte, la o moarte cumplita, agonizantă, a celor 5 milioane de pensionari români!
Asta înseamnă că cei de la putere comit o crima. O crimă prin inacțiune, dar o crima săvârșită cu intenție directa, cu sânge rece!
Căci Guvernul Ciuca știe ca pensionarii nu vor putea trece iarna cu pensiile astea. Cu atât mai mult cu cât din #CoalițiaTrădării face parte și PSD, partidul care a adoptat OG 135/2020 care majora punctul de pensie cu 40%.
Acum tandemul Ciuca/Ciolacu nu majorează pensiile nici măcar cu 10%…
Și asta înseamnă crimă!
De aceea noi, cei din #CoalițiaPentruNațiune cerem majorității guvernamentale sa pună imediat in aplicare OG 135/2020 și sa majoreze punctul de pensie cu minim 40%, ca unica soluție de supraviețuire pentru 5 milioane de români.
Nu aveți resurse bugetare?
Impozitați Marile Averi și Afaceri!
Proiectul de lege a fost deja făcut public de către #CoalițiaPentruNațiune!
Plagiați-ne și de data asta, așa cum ați făcut-o și cu impozitarea companiilor din domeniul energetic.
Plagiați-ne, nu ne supăram.
Dar făceți-o, repede!
#PentruNațiune!"

Dan MV Chitic (sursă foto)
Președinte Coaliția pentru Națiune / Titlu: Cristi Nemțeanu
.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe