23 Ianuarie 22

„Cine inchide un spital, deschide un cimitir și cine inchide o școală, deschide o pușcărie.”

Situația tinerilor, copiilor, elevilor din România pare că este o continuă prăpastie, pare că este în cădere liberă, și așa ajungem la concluzia că toți cei care au condus și conduc țara vor un popor cât mai prost, incult și irațional în alegeri. Așa, ei, „șmecherii” pot minți, manipula, fura, vinde în continuare țara bucată cu bucată. Singura variantă de normalizare a vieții sociale este alegerea de conducători patrioți, cu frică de Dumnezeu și suveraniști.

Astăzi, un om de o calitate deosebită, prezentatorul TV Dan Negru (foto) a postat un mesaj îngrijorător despre abandonul școlar la care asistăm atât de ignoranți, noi de fapt asistând la un genocid cultural continuu.

Iată mesajul integral al lui Dan Negru: „Dara, fetita mea începe azi școala.
Bogdan, într-a treia , de săptămâna viitoare.
Sunt norocoși.
Unul din patru copii a abandonat școala anul trecut.
26 % a fost rata de abandon școlar în sate !
În satele românești școala online a fost un eșec.
Cei din generația mea, prin decizii haotice ,vor distruge generațiile care vin.
Să fie ăsta breaking news-ul începutului de an !
Pentru că cine închide un spital, deschide un cimitir și cine închide o școală, deschide o pușcărie.” - a scris prezentatorul TV pe un site social.

Credeți că situația nu este așa gravă? Vă înșelați ... atunci când vedeți cerșetori pe străzi, atunci când auziți de jafuri, crime la TV sau pe internet, să vă gândiți la acest articol ... rezultatul ignoranței noastre este acesta!
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe