28 Noiembrie 21

„Cifra vaccinatilor infectati creste cu fiecare zi, ca si efectele adverse grave.”

În Parlamentul European, care a semnat contracte cu marile firme de vaccin, nimeni nu stie ce scrie in contract, deoarece contractul e plin de pagini negre, pur si simplu negre. De unde, asadar, stiu atit de multe despre vaccin toata cohorta de "aparatori ai medicinei" de pe feisbuc? De unde stie Arafat si toata desteptaciunea medicala care danseaza la incantatiile lui ce e cu acest vaccin, incit sa persecute medicii care isi pun intrebari?

Nu doar la noi planeaza aceasta intrebare, ci in toata lumea. Si tot mai multe investigatii arata motivele reale pentru care paginile in contracte sint negre - acea negreata este parte din seringa.

Presa germană (tkp.at) :

"Evaluarea apelurilor medicale de urgență în Israel arată o creștere cu 25% a stopurilor cardiace și a infarctului la grupa de vârstă 16-29 de ani și o creștere cu 83,6% a atacurilor de cord la femeile în vârstă de 20 la 29 de ani față de anii precedenți. Potrivit studiului, această creștere este legată de vaccinarea în masă".

Cifra vaccinatilor infectati creste cu fiecare zi, ca si efectele adverse grave. Nimeni nu va putea ascunde o realitate intiparita pe miliarde de subiecti. / text: părintele Savatie Baștovoi.
Lasa un comentariu
avatar
avatar
-1 Spam
1
ce minciuni ... Sa nu-mi ziceti ca euronews e corupt si ascunde adevarul... Romania a ajuns la 591 morti intr-o zi ... din care 541 nevaccinati... https://www.euronews.com/2021/11/02/bulgaria-and-romania-break-records-for-daily-covid-19-deaths
Romanian authorities also said that over 90% of the people who die from COVID-19 are unvaccinated with 541 of the 591 people who died being unprotected against the disease. The 50 people who lost their lives even though they were vaccinated all had comorbidities, the government said.
avatar
-1
2
Chiar nu ați observat că vaccinarea în țările cu cel mai mare procent de vaccinare nu a rezolvat nimic?
avatar
0 Spam
3
uite-te la emiratele arabe unite fratioare 97% vaccinati si au 5 infectati la 100 000 si tu vii aici sa spui ca vaccinarea nu rezolva nimic? Du te si culca te in biserica
avatar
0 Spam
4
si surse pentru aceste informatii avem, Bastovoi?
tongue
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe