23 Ianuarie 22

Ceva bun: „CEL MAI BINE ar fi dacă Trinitas ar transmite integral tot programul Digi”

De ce acest titlu? Simplu, Trinitas TV, un post de televiziune care se dorea să fie pentru oricine un mijloc de informare duhovnicească, un post tv diferit față de cele „comerciale”, un post unde găsești pace ... acest post TV a devenit mai nou o trompetă pro-vaccin după modelul Digi24, un mijloc de publicitate pentru dușmanii libertății.

Iată că Răzvan Cherecheș (foto), un propovăduitor zelos al vaccinului a fost invitat la Trinitas TV să ne spună nouă cum e cu vaccinul ... de parcă producătorul vaccinului nu ne-a dat suficiente informații despre propriul produs. Răzvan Cherecheș îndeamnă frenetic oamenii spre vaccinare, din câte se pare fără a-i păsa de eventualele efecte adverse pentru cei care îl cred, se vaccinează și apoi suferă de la cele mai ușoare până la cele mai severe efecte adverse, mai ales că vaccinul anti-covid (oricare) este unul încă în faza de experiment, și creat după o tehnică inovatoare ...

Iulian Capsali scrie pe un site social că „emisiunea de pe Trinitas TV, în care au fost invitați numai pro-vaxcinați - inclusiv ipochimenul din imagine, un Savonarola al Marii Resetări prin pandemie - sub oblăduirea purtătorului de vorbe Bănescu”, această emisiune inspirând un arti articol pe site-ul activenews.ro despre acest subiect, vi-l recomand.

Nu pot spune că vaccinul este rău, dar nici bun ... nu pot recomanda nimănui să se vaccineze, dar nici să nu se vaccineze. Eu când am fost mic mi-am făcut toate vaccinurile, copilul meu de 10 luni are făcute toate vaccinurile, vaccinul este o invenție excepțională ... DAR, când discutăm despre vaccinul anti-covid lucrurile se schimbă radical, acest vaccin nu este creat după metode brevetate, clasice cu teste de zeci și zeci de ani, acest vaccin este o inovație cu totul, o tehnică de a crea un vaccin cu totul nouă și deosebit de instabilă după declarațiile oamenilor de știință. Cine dorește să nu se vaccineze, să își asume, cine dorește să se vaccineze ...să își asume orice s-au întâmpla!

Captură foto: Trinitas TV
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe