28 Ianuarie 22

Cele 10 etape ale GENOCIDULUI. Mic tratat de psihologie a dictaturii.

1. Clasificare - sub amenințarea duşmanului invizibil, oamenii sunt împărțiți teoretic între "noi şi voi".
2. Simbolizare - oamenii sunt forțați să se identifice cu una dintre cele două categorii.
3. Discriminare - Oamenii încep să sufere o discriminare sistematică, de ambele părți, pozitivă sau negativă. Unii primesc avantaje, altii primesc dezavantaje, in functie de categoria la care s-au afiliat.
4. Dezumanizarea - oamenii sunt echivalati cu animalele, daunatorii sau cu bolile. Oamenii incep sa fie considerati o plagă, o pacoste (pentru natura, pentru ecosistem, pentru planeta, pentru alti oameni). Cei sanatosi sunt considerati pericol viral, nevaccinatii devin bolnavi, purtatori de boli. Toate acestea scad respectul față de categoria ontologică a umanului, prin desensibilizare.
5. Organizarea - statul incepe sa recruteze indivizi pentru a crea grupuri specifice de autoritate si interventie care sa sustina politicile publice ale guvernului. Indivizii sunt recrutati dintre cei mai lipsiti de empatie, indivizi cu IQ foarte scazut si lipsiti de morala.
6. Polarizarea - se lanseaza campanii publice de propaganda, televiziuni si oameni influenti sunt platiti si stimulati financiar, cu scopul de a intoarce populatia-țintă împotriva unui grup anume.
7. Pregătirea - incepe sa prinda contur infrastructura de operationalizare a discriminarii categoriale a societatii. Statul (guvernul) incepe pregatirile pentru relocarea si izolarea grupului si indivizilor indezirabili.
8. Persecuția - incep crimele impotriva indezirabilor, incepe deposedarea indezirabililor de proprietatile lor, au loc furturi, prigoane, masacre si procese false. Indezirabilii incep sa nu mai fie protejati de lege. Populatia larga polarizata va organiza "patrule civile" pentru a "sustine" politia si statul in masurile lor de protejare a "binelui comunitar".
9. Exterminarea - pe fondul dispretului general si al polarizarii sociale, se lanseaza de facto campania de exterminare a indezirabililor (nevaccinatilor). Este exterminare si nu crima sau omor, pentru ca indezirabilii nu mai sunt considerati oameni.
10. Negarea - Guvernul neaga orice implicare in crime, omoruri si genocid.

Sursă: Facebook.com / Foto credit: daniel-roxin.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe