27 Februarie 21

Cei de la Digi24 sunt foarte revoltați că au participat credincioșii din Constanța la o procesiune religioasă.

   „Îmbulzelile de la ski și de la burgerii gratis nu i-au deranjat deloc, alea au fost ok.”

   Acum câteva zile atrăgeam atenția cu privire la dubla măsură a canalelor media care atacă Biserica constant, chiar „re-încălzind” de multe ori erori personale ale unor clerici, numai pentru plăcerea de a lovi în Biserică. Astăzi am asistat la materiale din partea postului ateist militant DIGI24 contra Bisericii, contra credincioșilor ortodocși de la Constanța care au participat la o procesiune creștină. Unde sunt vigilenții care patrulează curțile bisericilor în căutarea de motiv închipuit de a da amenzi când pe pârtie lumea se calcă în picioare? Digi24 titrează la jurnalul de știri „Procesiune cu sfidare, la Constanța”, pentru aceștia e clar că normalul este privit mereu ca o sfidare la adresa propagandei acelora care împart bani presei ... vedeți „cadourile” lui Iohannis pentru presa. 
   Printr-o postare pe un site social, publicistului Cătălin Sturza a relatat situația aglomerației de pe pârtiile montane, atrăgând atenția vizavi de atacurile din partea autorităților, sau a publicațiilor ateu-militante în ceea ce privesc sărbătorile creștine din perioada pandemiei. Într-o postare pe un site social, jurnalistul subliniază starea de „alertă” a autorităților în perioada Paștilor din 2020, atunci când erau în jur de 200 de cazuri zilnice, făcând o paralelă cu starea de acum (cu 1500-2000 de cazuri zilnice de infectare cu Covid-19) cu privire la alte activități mai lumești, nu creștine, întrebându-se: „Mai țineți minte cum mergeau vigilenții cu mașinile în patrulare în noaptea de Înviere pe la biserici să nu cumva să fie țipenie de om? Unde sunt vigilenții care patrulau curțile bisericilor? De ce nu patrulează și Poiana Brașov acum, exercitându-și aceeași vigilență?”

Citește și:

Dubla măsură care arată batjocura autorităților vizavi de credincioși. Unde sunt vigilenții care patrulau curțile bisericilor?
IPS Teodosie a vorbit la România TV despre atacurile la adresa BOR


 
Sursă foto: Facebook.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe