27 Mai 22

„Cea mai proastă variantă acum ar fi pacea”, scrie un diliu pe o pagină ...

“Cea mai proasta varianta acum ar fi pacea”, scrie un diliu pe o pagină, pe care unii din lista mea l-ați sheruit. Zice că e jurnalist, dar nu e prea curajos, pentru că postează cu pseudonim.
“O pace pripita care sa permită regruparea armatei rusesti. O pace prematura înainte ca armata Rusiei sa fie tocata semnificativ nu rezolva absolut nimic ci doar muta problema peste câțiva ani. O pace acum înseamnă o tara distrusa și un criminal de război relativ neafectat.”
Omul vrea ca “NATO să mai aștepte un pic, după care să îi tăvălească pe ruși cu toată forța”. E războinic ce n-ai pomenit!
Dar voi chiar nu realizați ce spune individul!?
E genul care plânge toată ziua p-aici suferința, copiii, mamele, morții, dar parcă ar fi OK să mai moară câțiva. 20 de copii!? 14 mame!? Îi dă fără virgulă liberalului, progresistului, aurarului, useristului, educatului, omului nou sau cum naiba să îi mai zic!? Atât timp cât le satisface lor ura, nevoia de atenție, mințile proaste, nebunia, trendul, habar am ce le satisface, sunt absolut OK să mai moară doi-trei mucoși, eventual chiar în burțile mamelor.
Nu, oameni buni, cereți mereu pace! Aruncați cu pietre și cărămizi în câinii războiului, care latră peste tot, din China până la Ottawa. Nu mai suport să aud cum cer măcel și distrugere, din ambele tabere!
Ăstia pur și simplu nu pot pricepe că omenirea este la doar un pas de dezastru, că lucrurile o pot lua razna în orice moment într-un asemenea conflict gard în gard.
Diferența între noi și ei este că noi măcar știm de ce o să murim, la o adică, altfel în fața morții n-o să fie nici una. O să devenim praf și pulbere odată cu toți imbecilii planetei, de la toate nivelurile!
Câini ai războiului care latră, latră, latră, în timp ce mame plâng și copii mor, din cauza unor interese și minți bolnave, peste tot pe pământul ăsta, aproape!

Notă site: Foarte bun textul domnului Daniel, de fapt, îndrăznesc să spun că în majoritatea cazurilor, ăia care „plâng” de mila Ucrainiei sunt cei care s-au bucura dacă ar vedea cât mai mult sânge rusesc ...

Autor: Daniel Sendre, Facebook. / Foto credit: timpul.md
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe