17 Ianuarie 21

Ce ucide mai mult, efectele adverse ale vaccinului sau virusul?

   După cum sunt prezentate efectele adverse la vaccinul anti-Covid, e posibil să moară mai multă lume din cauza vaccinului decât ar fi murit din cauza virusului.... mai interesant este faptul că a apărul o NOUĂ TULPINĂ a virusului Covid-19 prin Marea Britanie, și mai contagioasă și agresivă, cauza, nu se cunoaște. Dar lumea se va vaccina cu acest vaccin anti-covid, care a fost creat mult prea repede, cu mult prea puține teste, fără testul timpului, după care, probabil (nu-s specialist), să conștientizeze că acest anti-virus nu mai este bun din cauza noii tulpini ... eu zic că ar fi cazul, ca omenire, să învățăm să punem mâna la gură înainte să tușim, fără a umple oamenii sau obiectele din jur cu saliva noastră, iar apoi să ne igienizăm pe mâini, așa acest virus ar ajunge un simplu „moft”. Puterea virusului stă în ignoranța noastră.

   Oricum, e interesant că a fost găsit un „antidot” în nici un an pentru un virus care la nivel global a făcut circa 1.74 mil de victime anual, pe când de cancer cu circa 10 mil de victime anual, nici astăzi nu a fost găsit vre-un remediu ... credeți ce vreți!

Citește și:

„În fiecare an mor de cancer peste 10 milioane de oameni. În primul an de pandemie Covid19 au murit sub 2 milioane de oameni pe glob”
Premeditat?? Vaccinul „minune” a ajuns tocmai pe 25 decembrie în cam toate statele ...

Un bărbat de 75 de ani din Israel a făcut infarct după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19
Raportarea reacțiilor adverse suspectate – vaccin COVID-19
Șase dintre cei circa 44 de mii de participanți la testarea vaccinului Pfizer au murit. Patru dintre ei au primit placebo
 
Foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe