08 Decembrie 22

Ce se mai întâmplă pe la frații noștri de peste Prut? Aflați că acolo ar fi început o campanie „Copiii LGBT în școala ta”.

Dacă vreți să știți ce se mai întâmplă pe la frații noștri de peste Prut, aflați că acolo ar fi început o campanie "Copiii LGBT în școala ta".
E o campanie, la fel ca și pe la noi când vorbim de astfel de subiecte, organizată de un ONG. În comunicat se spune "Campania Copiii LGBT în Școala Ta dă curaj profesorilor, profesoarelor și altor persoane adulte din comunitatea școlară să conștientizeze că stereotipurile și prejudecățile față de copiii LGBT afectează toți copiii."
Au ieșit și ceva nemulțumiri, unii conservatori acuză guvernul Maiei Sandu că participă și permite această campanie, în timp ce progresiștii se bucură că tinerii moldoveni "au șansa să înțeleagă ce se petrece pe lumea asta."
Fostul președinte Igor Dodon spune că partidul Maiei Sandu nu e la primul atac anti-creștin, tot PAS a fost cel care s-a opus predării religiei în școli.
Oficial, Ministerul Învățământului a ieșit să combată acuzațiile spunând "stați domne, că noi nu avem nicio implicare, nu e organizată de noi campania". De parcă asta era important, de cine e organizată, nu de cine a permis așa ceva.
Am dat de treaba asta și am zis să vă împărtășesc ce mai e pe lângă.

Autor: Jurnalistul Paul Gabriel Andrei.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe