03 Octombrie 22

CE SE ÎNTÂMPLĂ DE FAPT?

    Au creat o luptă între mafioți în care să implice pe românii neavizați pentru a o folosi împotriva Poporului Român și să poata acuza tot pe români pentru dezastrul planificat, organizat și executat de străini.

Dacă considerați util, dați „Share”

Credeți în coincidențe? Eu nu, cu atât mai puțin în geostrategie care toată este planificată meticulos.

Următoarele se întâmpla simultan:

Agentura evreiască a activat toate unitățile sale conspirate ca să producă maximă agitaţie în țară:

1) Unitățile conspirate în justiţie promovează acţiuni care să justifice alte acţiuni provocatorii

2) Unitățile conspirate în PSD promovează nişte măsuri stupide şi inutile social

3) Unitățile conspirate și provocatorii din Mass Media incita spiritele

4) Unitățile conspirate și provocatorii de pe internet incita la violente

5) Agentura a ordonat ieşirea tineretului evreiesc adânc conspirat să producă agitație pe străzi

6) La nivel internaţional Kahalul a planificat simultan vizita lui Putin la Budapesta pentru 2 Februarie 2017 şi a lui Trump la 15 februarie 2017. Aveți vreun dubiu că la ambele vizite nu se va discuta despre presupusa “instabilitate politică din România” şi faptul că marile puteri ar trebui să ia măsuri pentru pacificarea românilor?
 

    Doar ca românii sunt perfect pașnici şi neimplicați în această agitaţie, agitaţia nu are de a face cu nici un element românesc dar Mass Media pretinde opusul.

    Dacă te uiţi cu atenţie la aceşti agitatori găseşti numai evrei şi foarte puţini români care toți sunt doar dintre cei care au jurat obedienta masonică la evrei, adică sclavi la evrei.

    Studiem istoria şi vedem că precum în toate situațiile în trecut, bande evreieşti camuflate prin toate componentele societăţii sub false identităţi şi calităţi româneşti, crează dezordine şi agitaţie socială fără să existe vreun motiv real.

    Scopul lor în prezent este să ofere un pretext pentru ocuparea ţării și dezmembrarea statului român pentru a pune românii sub jurisdicţia altor state pentru ca să se şteargă identitatea etnica românească și să fie distrusă Biserica Ortodoxă Română.

    Bandele străinilor conspirați pot acţiona numai în lipsa prezenţei forţelor de ordine. La 1989, la mineriade, în toate cazurile în trecut, situaţia a fost identică: conducători trădători au ordonat forţele de ordine să stea în cazărmi pentru că bandele de străini sub diverse calităţi să poată acţiona liber şi să creeze pretext pentru o schimbare impusă din afara ţării.

    Soluţia este una singură: românii să nu participe la provocări şi să avem o prezenta copleşitoare de forţe de ordine publice care să împiedice orice formă de violenţă şi de scandal, oricât de mică.

    Observaţi că ordonanța cu graţierea este doar o provocare creată de agentura evreiască pentru ca alţi agenţi să poată face scandal, că de fapt are doar într-o mică măsură şi un component de luptă între mafioţi. Chiar nu are nimic de a face cu românii, dimpotrivă.

    Romanii trebuie să stea departe de toate aceste bătălii care sunt dirijate împotriva românilor. Ca întotdeauna când ne-am implicat în agitaţiile create de străini, am avut numai de pierdut. Să ne implicăm în întărirea valorilor româneşti, care întăresc poporul nostru, care ne-au contrurat ca popor în mileniile trecute și ne-au făcut invincibili, să nu ne implicăm în agitaţii dezbinătoare care servesc interesele antiromânești ale străinilor infiltrați printre români. Să ne rezolvăm treburile în liniște și prin mijloace care să nu justifice un atac al străinilor.

    Orice gest cât de mic folosește mai devreme sau mai târziu dar folosește. Dușmanul știe asta și se ocupă de cele mai mici lucruri în timp ce acționează la nivelul cel mai mare. Dar și noi să facem la fel, sa acționăm spre binele poporului la orice nivel, de la cel mai mic la cel mai mare nivel putem.

    Sa învățăm din trecut: ne-au supus aceluiași tip de manevra de multe ori si am suferit pierderi uriașe de fiecare dată, unele ireversibile sau greu de recuperat, așadar, sa nu mai cădem în aceste capcane și provocări.

Doamne, ajută!

Ajută mult să revedeți acest articole:

ATACUL LA PATRIARH, UN ATAC LA ADRESA POPORULUI ÎNTREG! 07 NOV 2015

UNITATEA MILENARĂ dintre BISERICĂ ORTODOXĂ și POPORUL ROMÂN atacată vicios și imoral de către AGENTURILE GLOBALISTE.13 DEC 2016

SECULARIZAREA AVERILOR MĂNĂSTIREȘTI DE CĂTRE STAT A AVUT CA SCOP DISTRUGEREA ORTODOXIEI ÎN ÎNTREGIMEA EI. 04 mai 2016

CACEALMAUA CRIMINALĂ: POPORUL ROMÂN ATRAS ÎN LUPTA DINTRE MAFIOȚI.

INVAZIA CLANDESTINĂ ASIATICĂ, METICULOS ORGANIZATA ȘI PROTEJATĂ DE MAFIA INTERNAȚIONALĂ ȘI INSTRUMENTELE EI LOCALE, CONDUCERILE STATELOR EUROPENE 3 SEPT 2016

AVORTUL ESTE PROMOVAT DE MAFIA INTERNAŢIONALĂ PENTRU UN SCOP STRICT DISTRUCTIV PENTRU UMANITATE. 09 OCT 2016

S-A TERMINAT CU GLUMA. MONȘTRII CRIMINALI CARE CONDUC STATUL ROMÂN ȘI ALTE STATE, VOR SĂ NE BAGE ÎN RĂZBOI DAR NOI TREBUIE SĂ OPRIM ACEASTĂ CRIMĂ. ȘI O VOM FACE. 27 IULIE 2016

ROMÂNIA este SINGURA ȚARĂ din Lume pe teritoriul căreia se află azi atât tancuri americane cât și tancuri rusești.02 IULIE 2016

RĂZBOI MONDIAL ÎN LUME ȘI MONARHIE ÎN ROMÂNIA – DESCOPERIM CINE LE PROMOVEAZĂ CERCETÂND CUI FOLOSESC

Articol scris de Adrian Grigoriu
Taguri: CE, fapt, De, întâmplă, SE

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe