23 Ianuarie 22

Ce ne spun cifrele oficiale despre vaccin și eficacitatea lui

De ce avem noi pandemie? Ajungând cronologic în anul 2015 aflăm de la televiziune că în China, undeva în Wuhan, la un institut ceva oameni de știință se „joacă” cu un virus creat din SARS-CoV (Severe Acute Respiratory Syndrome Coronavirus) și o proteină pe nume „spike”, așa se anunța atunci că a fost creat un „supervirus” pulmonar și că oamenii de știință asigură faptul că acest virus nu reprezintă nici un pericol pentru omenire, pentru că el nu va avea cum să scape din laborator ... ei bine, prin anul 2019 aflăm că urmează să vină „apocalipsa”, că lumea, viața nu va mai fi la fel și alte idioțenii promovate masiv mai ales de politic și televiziuni disperate după bani. Cam asta este introducerea ...

Ajungem în ziua de astăzi, zi în care România se află printre cele mai NE-VACCINATE țări contra Covid-19 și în același timp și una dintre țările din partea de jos a clasamentului infectărilor cu Covid-19. Practic, România este toată verde, la noi se înregistrează momentan extrem de puține cazuri cu Covid-19 raportate la populație ... pe când Germania (acolo unde presa ne-a făcut „idioții Europei” pentru că nu ne vaccinăm) înregistrează printre cele mai mari cifre de infectări cu Covid-19 din Europa, ea cu Franța, Marea Britanie, Irlanda, Austria, Olanda și mai ales Belgia .. țări masiv vaccinate contra Covid-19! Idioții Europei?
Sigur, unii dintre confrații noștri ar spune „da, dar acolo se moare mult mai puțin”. Asta cu muritul în număr mai mic este o mare vrăjală. Pai nu ni se spunea că vaccinul este sigur și că dacă ne vaccinăm scăpăm de pandemie? După s-au răzgândit, dacă ne vaccinăm cu două doze scăpăm de pandemia lu pește prăjit, acum trebuie să o facem și pe a 3-a pentru că doar așa suntem „imunizați”! Chiar atât de tâmpiți ne credeți?
Părerea mea este următoarea: Vaccinul poate (probabil) să scape anumite persoane de la infectarea cu Covid-19, poate chiar unora le-a salvat viața. Tot vaccinul anti-covid poate avea la unele persoane efecte adverse nebănuite, peste tot citim despre trecerea la cele veșnice ale unor persoane la scurt timp după vaccinare ... Vaccinarea anti-covid din puntul meu de vedere este un fel de „loterie”, mai ales aceste vaccinuri făcute extrem de repede și date și mai repede spre populația masivă pentru a se vaccina. Sunt o persoană pro-vaccin, nu pot nega beneficiul vaccinurilor în ultimele secole, în ultima sută de ani, dar rămân și rațional în cântărirea situației actuale în ceea ce privesc vaccinurile anti-covid.
Revenind la mortalitatea destul de crescută în România față de țările din vestul , sudul sau nordul Europei. Oameni buni, voi ați fost în spitalele din Germania, din Suedia, din Marea Britanie? Voi chiar comparați spitalele, aparatura, CURĂȚENIA din spitalele lor cu bacteriile din spitalele noastre? Ați uitat ce au pățit victimele incendiului de la Colectiv după ce au ajuns în spitale? Vă spun eu dacă ați uitat, majoritatea au murit din cauza jegului din spitale, din cauza bacteriilor din spitalele românești ... daia se tot întârzia deplasarea arșilor în străinătate, pentru că atunci când arșii au ajuns acolo, cei din spitalele din străinătate au declarat oficial infectarea acestora cu diverse bacterii cauzatoare de moarte!
Nu de mult, am publicat articolul „Mărturie din secția de ATI - De ce se moare la ATI !”, o mărturie de la ATI dintr-un spital din anul 2012 ... credeți că s-au schimbat multe până astăzi în spitalele țării? Mă tem că în unele zone ale țării este mai rău!

Se trece la cele veșnice cu virusul Covid-19 din cauza sistemului POLITIC care a susținut sistemul sanitar românesc, sistem sanitar cu oameni de excepție dar și cu lichele care nu sunt în stare să discute coerent și calm cu pacientul! Plătesc de aproape 20 de ani taxe la sistemul de sănătate și de aproape 10 ani am renunțat să mai merg în spitalele de la stat după ce eram să rămân paralizat, sau mai rău, din pricina ignoranței și incapacității de a da un diagnostic corect! Dau bani la privat când am o problemă de sănătate, dar în același timp susțin și un sistem medical de stat de la care nu am nici un beneficiu.

Nu aș arunca vina pe medicii infecționiști sau pe alți specialiști pentru decesele din spitalele suport covid, părerea mea este că vina este fix a ălora care nu au modernizat spitalele, nu au mărit la timp salariile bugetarilor (medicilor, asistentelor etc), nu au cumpărat aparatura necesară, nu au cumpărat suficiente materiale pentru curățenie, nu au angajat suficienți oameni în spitale și lista poate continua ... Credeți că problema există doar în ceea ce privește „gripa” Covid? Vă înșelați crezând asta!

Foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe