01 Octombrie 20

Ce face un ierarh cu banii? Hai să vedem.

Patriarhul Daniel câștigă, ca demnitar al statului român, 8000 de lei.

- Nu are nevoie să își cumpere locuință, pentru că Arhiepiscopia Bucureștilor îi pune la dispoziție Reședința Patriarhală, unde contribuie la cheltuielile curente. Deci, un Patriarh nu va fi tentat să își cumpere vile cu piscină, palate sau case de vacanță.
- Nu își cumpără haine săptămânal, lunar, de la H&M, Zara, Versace sau Prada cum fac bogații și ,,bazații" României. Primește cadou sau își cumpără veșminte pe care le poartă cu anii, 4-5 rânduri de veșminte. Nu vă faceți griji, dragi atei, nu o să-și lase banii în magazinele "de fiță" ale patriei.
- Nu are familie, soție, copii, decât un frate și o soră (profesoară de franceză în București) care trăiesc modest, ca orice român. Nu vă speriați, nu adună banii creștinilor să facă vilă fiului sau să-și trimită fiica în Ibiza, nici nu își angajează tot neamul la stat, cum fac politicienii noștri. Deși are de la sora din București 2 nepoate, acestea nu sunt angajate la Patriarhie.
- Deja v-ați agitat, nu-i așa? Atunci aflați că nu merge în concedii în Bora Bora, Insulele Canare sau Dubai. De fapt, nu are și nu a avut concediu de 30 de ani de când e ierarh. Dar ce știți voi, cei care sunteți pricepuți doar să aruncați cu noroi?

Pentru cei care au citit până la sfârșit, las aici o CONCLUZIE:

Patriarhul Daniel, ca orice episcop, e CĂLUGĂR (citiți bine), deci nu trăiește pentru el, ci pentru credincioși și Biserică. Nu adună bani și averi, pentru că nu are de ce și pentru cine. Averea Preafericirii Sale este în cer.
A, și dacă vă e teamă că are conturi prin Elveția, aflați că la moartea sa, toate bunurile și banii vor rămâne BISERICII. Adică nouă, creștinilor ortodocși.

Cine vrea să vadă, caută Lumina. Restul rămân orbi. Și nu uitați, "adevărul vă va face liberi" (Ioan 8,32)

P.S. Patriarhul donează mare parte din salariul său, iar restul banilor îi folosește pentru cărți și trebuințele personale.
 
Sursă: pagina Daniel, Patriarhul nostru, Facebook

Recomandare:
- Patriarhul Romaniei nu aduna, ci daruieste bani, iar contributia Patriarhiei Romane la bugetul de stat este dubla fata de suma primita
- Iata ce face Biserica Ortodoxa Romana in timp ce altii o INJURA!!
- Aceasta este ADEVARATA masina a Preafericitului Parinte Patriarh Daniel!
Taguri: hai, CE, IERARH, , banii?, Un, cu, vedem., face
Alte articole:
Nu există intrări pentru azi.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe