27 Mai 22

Ce fac rușii, fac și americanii: SUA avertizează Insulele Solomon că vor riposta dacă vor permite Chinei prezența militară

În repetate rânduri am atras atenția vizavi de faptul că SUA este fix copia fidelă a regimului din Rusia, dar cu o mantie de aur peste rahatul puturos și mincinos numit „democrație”! Amenințările SUA contra unor țări independente sunt acceptate de mașinăria media vândută pe bani la scara mondială.

În 21 Octombrie 2021 se poate citi un articol pe g4media.ro în care Rusia avertizează Ucraina cu privire la posibila aderare a acestora la NATO. „Aderarea Ucrainei la Alianță va avea consecințe”, titrează site-ul mai înainte menționat. „Aderarea Ucrainei la NATO ar constitui un pas extrem de periculos, care va forţa Moscova să reacţioneze, a declarat joi ministrul adjunct rus de externe Andrei Rudenko, într-un interviu acordat agenţiei de presă oficiale RIA Novosti, citată de Agerpres.” - se arată în același material.

Acum câteva zile, pe 22 aprilie 2022, în această vâltoare manipulatoare a războiului Rusiei contra Ucrainei a trecut neobservată în presa din România o importantă știre, SUA AMENINȚĂ CU UN POSIBIL RĂZBOI Insulele Solomon. „SUA avertizează Insulele Solomon că vor riposta dacă vor permite Chinei să aibă o „prezenţă militară permanentă” în arhipelag” - titrează mașinăria pro-occidentală de la Digi24.ro ... evident, fără a sublinia faptul că acest avertisment de tip hitlerist este extrem de periculos și anormal.

Washingtonul a avertizat Insulele Solomon că va riposta „în consecinţă” dacă China va instala o „prezenţă militară permanentă” în acest arhipelag din Pacific care a semnat un acord de securitate cu statul chinez, a anunţat vineri Casa Albă, potrivit AFP.

Deci cum, Rusia și nici o altă țară, indiferent cât de puternică este din punct de vedere militar sau economic, NU are voie să respire când dorește ea, nu trebuie să facă nici un acord de nici un fel cu cine dorește, trebuie să întrebe întâi imperiu SUA dacă dă undă verde sau nu ... ! Mă întreb, rațional, care este diferența între regimul imperial din Rusia, cel cotropitor și agresiv și cel din SUA? Mimarea libertății, democrației este calea viitorului?

Toți acuzau Rusia că tot amenință, avertizează Ucraina că nu va accepta o graniță comună cu NATO, odată cu aderarea acestora la Alianță, acum de ce presa vândută pentru bani nu pune piciorul în prag, atrăgând atenția asupra amenințărilor deosebit de grave, identice cu ale Rusiei, din partea SUA?? „Washingtonul a fost luat prin surprindere marţi de anunţul oficial privind încheierea unui acord de securitate între China şi Insulele Solomon.” - înțelegeți? Stăpânii lumii, Biden și prietenii, au fost luați prin suprindere ... așa ceva!
Vă sun eu, războiul manipulator funcționează pe bani mulți, și asta se poate numi „reeducare mondială”!

Foto: Xinhua via newsweek.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe