18 Octombrie 21

Ce e bun la „reportajul” ăstora de la Recorder…?!

Răspuns năucitor al unui membru al asociației „Neamunit” redacției anti-creștine „Recorder”, după ce aceștia au atacat inexplicabil Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pe Preafericitul Părinte Daniel și întregul proiect al Catedralei Naționale printr-un articol numit „Clanul marelui Alb”, articol însoțit de o caricatură a Părintelui Patriarh Daniel.

Ce e bun la “reportajul” ăstora de la Recorder…?!
Păi ne arată că Patriarhul Daniel e un foarte bun manager. Știam asta, dar acum sunt sigur.
Trustul de presă al B.O.R. nu ar fi făcut niciodată un documentar despre Patriarh atât de bun si prezentat “cool”. Din modestie.
Ne mai arată că Biserica este singura instituție din România care construiește,temeinic,planificat, organizat.
Cu capital Public și Privat. Acolo unde statul… a eșuat.
O face bine, are grijă de patrimoniul uriaș aflat in grija Sa,pe lângă asta face și spitale,centre si asezaminte pentru copii si vârstnici, hrănește mii de oameni si milioane de suflete.
Eu sper că pe undeva să fiu și eu acolo trecut ca fiind parte din “Clanul Marelui Alb”, pentru că este singura Autoritate a acestui Stat Eșuat pe care o recunosc!
Nu ca să mă laud,dar la ceas de noapte impreună cu clanul Neamunit România am pus și noi umărul in 2018 la inaugurare, ba chiar am avut onoarea,printre altele, să cărăm și să așezăm ușile Sfântului Altar.
Asta așa să pot spune copiilor mei că familia noastră,
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe