28 Septembrie 22

Ce au ateii cu noi creștinii? De ce se leagă de Biserică constant?

    Crestinul in Romania dragilor atei, este un cetatean cu aceleasi drepturi ca si tine, fie el si majoritar. Faptul ca statul roman sustine toate cultele religioase din Romania inclusiv pe atei in alegerea lor arata ca statul roman respecta libertatea si integritatea fiecarui cetatean al sau.
    Ultima disperare ateista si sectara este atacul asupra Bisericii Ortodoxe Romane cu privire la clopotul pentru Catedrala Mantuirii Neamului, pai prieteni, UN CLOPOT DE LEMN NU SE POATE. Recomand cu privire la clopotul cu pricina articolul O parere pertinenta despre clopotul Catedralei Mantuirii Neamului de pe site-ul nostru. Aceasta Catedrala a Mantuirii Neamului este dorinta Ortodocsilor romani de peste 100 de ani de Carol I, avem dreptul la asa ceva si asta fara a fura de la nimeni nimic. Daca imi aduc bine aminte in anul 2013 (ca si exemplu) o treime din salariaţii Administraţiei patriarhale primeşte o contribuţie la salariu de la bugetul de stat, în valoare totală de 619.397 lei. În schimb, suma totală plătită lunar de Administraţia patriarhală pentru impozite şi asigurările sociale la salarii este de 1.126.584 lei, conform Declaraţiei 112 depusă la ANAF. Ca atare, Patriarhia Română virează la bugetul de stat aproape dublu faţă de cât primeşte. Prin aceste cifre eu zic ca se spune totul, de fapt iata care este adevarul si isterizarea ateista care se bazeaza pe non-adevar cu privire la atacurile contra Bisericii este contra lui Dumnezeu si contra invataturii adevarate a lui Hristos de fapt, nu neaparat a cifrelor care arata contrariul a ceea ce spun ei.

Recomandam: Din categoria "ce face Biserica si nu face A.S.U.R", Biserica Ortodoxa Romana sub asediu. O campanie bazata pe minciuni si dezinformari, Patriarhul Romaniei nu aduna, ci daruieste bani, iar contributia Patriarhiei Romane la bugetul de stat este dubla fata de suma primita, AGENTURILE GLOBALISTE DEMASCATE - UITE cine ataca Biserica lui Hristos si BISERICI vs. SPITALE ! O LECTIE DE MANIPULARE PERFECTA !.
 

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental bine Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng Chicago P.D. Sezonul 2 skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома care lui Hristos Iisus din este CE sunt nu despre 10 SE au domnului Dacă viața Prin Ioan ar cel te mare le mult mai sau cine Cea Cum cei face copii ai spre unde Lumea toate are in IPs Calistrat am cu aL De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe