23 Octombrie 20

Ce au ateii cu noi crestinii? De ce se leaga de Biserica constant?

    Crestinul in Romania dragilor atei, este un cetatean cu aceleasi drepturi ca si tine, fie el si majoritar. Faptul ca statul roman sustine toate cultele religioase din Romania inclusiv pe atei in alegerea lor arata ca statul roman respecta libertatea si integritatea fiecarui cetatean al sau.
    Ultima disperare ateista si sectara este atacul asupra Bisericii Ortodoxe Romane cu privire la clopotul pentru Catedrala Mantuirii Neamului, pai prieteni, UN CLOPOT DE LEMN NU SE POATE. Recomand cu privire la clopotul cu pricina articolul O parere pertinenta despre clopotul Catedralei Mantuirii Neamului de pe site-ul nostru. Aceasta Catedrala a Mantuirii Neamului este dorinta Ortodocsilor romani de peste 100 de ani de Carol I, avem dreptul la asa ceva si asta fara a fura de la nimeni nimic. Daca imi aduc bine aminte in anul 2013 (ca si exemplu) o treime din salariaţii Administraţiei patriarhale primeşte o contribuţie la salariu de la bugetul de stat, în valoare totală de 619.397 lei. În schimb, suma totală plătită lunar de Administraţia patriarhală pentru impozite şi asigurările sociale la salarii este de 1.126.584 lei, conform Declaraţiei 112 depusă la ANAF. Ca atare, Patriarhia Română virează la bugetul de stat aproape dublu faţă de cât primeşte. Prin aceste cifre eu zic ca se spune totul, de fapt iata care este adevarul si isterizarea ateista care se bazeaza pe non-adevar cu privire la atacurile contra Bisericii este contra lui Dumnezeu si contra invataturii adevarate a lui Hristos de fapt, nu neaparat a cifrelor care arata contrariul a ceea ce spun ei.

Recomandam: Din categoria "ce face Biserica si nu face A.S.U.R", Biserica Ortodoxa Romana sub asediu. O campanie bazata pe minciuni si dezinformari, Patriarhul Romaniei nu aduna, ci daruieste bani, iar contributia Patriarhiei Romane la bugetul de stat este dubla fata de suma primita, AGENTURILE GLOBALISTE DEMASCATE - UITE cine ataca Biserica lui Hristos si BISERICI vs. SPITALE ! O LECTIE DE MANIPULARE PERFECTA !.
 
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe