28 Mai 22

Ce am înțeles eu din războiul din Ucraina prezentat la tv, radio și mass-media scrisă ...

Ce am înțeles eu din războiul din Ucraina prezentat la tv, radio și mass-media scrisă; armata rusă e de cacao, ăștia nu au benzină, motorină, probabil că nici o pușcă daia de vânătoare pentru fiecare soldat. Rusia are o armată care este învinsă ușor de pensionari, de băbuțe care doboară drone militare cu borcanul de zacuscă sau castraveți murați, alta otrăvește soldații ruși cu mâncare (că ce să facă și ea in timpul liber).
Toată presa vuiește că Rusia pierde teren, că își ia bătaie la fundul gol, că soldații ruși se retrag din pricina asaltului nemilos al ucrainienilor... mâine mă aștept să aflu că Ucraina a cucerit Moscova.
Am înțeles că rușilor nici nu prea le funcționează waze-ul, nu prea știu unde au ajuns, au început să cerșească de toate de la ucrainieni, în principiu, armata rusă e de cacao, fără lapte că nu au ... Dacă nu au motorină la tancuri, de ce ar avea lapte de vacă? Poate au de capră...
Ce pot să mai spun de invitații pro-propagandă occidentală din partea armatei române „retrase”, nulități! Cei care cunosc gândirea rusă în război, istoria Rusiei, tactica de atac folosită cel mai des de ruși în ultimele conflicte NU sunt invitați, nu sunt invitați pentru că aceia ar da informații autentice, nu ar face propagandă, ori astăzi asistăm la un război de presă paralel cu cel real din Ucraina.
Cui credeți că folosește toată această propagandă de război infectă prezentată de presa română, mondială oamenilor? Vă spun eu, RUȘILOR, LUI PUTIN! Rușii au rămas la fel.... Noi suntem din ce în ce mai prostiți.

Oameni buni, Ucraina este sub asediu, Rusia cucerește pământ din teritoriul ucrainian, nu invers!!!
Mariupol este tocat zilnic de atacuri ruse, Kievul este înconjurat și bombardat zilnic ... despre ce vorbim? Suntem toți tâmpiți? Jurnaliștii lu pește, voi ați văzut vreodată harta Ucrainei în viața voastră și locația celor două orașe menționate mai sus?

„Iar Iisus a început să le spună: Vedeţi să nu vă înşele cineva. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, şi vor amăgi pe mulţi. Iar când veţi auzi de războaie, şi de zvonuri de războaie, să nu vă tulburaţi, căci trebuie să fie, dar încă nu va fi sfârşitul. Şi se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie, vor fi cutremure pe alocuri şi foamete şi tulburări vor fi. Iar acestea sunt începutul durerilor. Luaţi seama la voi înşivă. Că vă vor da în adunări şi veţi fi bătuţi în sinagogi şi veţi sta înaintea conducătorilor şi a regilor, pentru Mine, spre mărturie lor.” - Sfânta Evanghelie după Marcu | Capitolul 13, 5-9.

Foto: r3media.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe