21 Aprilie 21

Cazurile de infectări cu Covid-19 cresc exponențial doar în preajma Crăciunului și a Paștilor, tare „credincios” acest virus ...

„În ce privește Paștele, Arafat a precizat că speră ca românii să nu se întoarcă la situația de anul trecut: „Sperăm că nu. Nu mă pronunț aici, o parte din atacuri au fost foarte tendențioase. Nu dorește nimeni să limiteze drepturile la activitatea religioasă. Clar este că e devreme de spus care va fi situația, noi sperăm să fie controlabilă. Încă mai este de așteptat”.
Și secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, a fost întrebat care sunt recomandările în ceea ce privește slujba de Înviere, iar acesta a precizat că organizarea slujbei de Înviere din acest an va fi în directă legătură cu dinamica epidemiologică.” - conform Digi24.ro.

Nu știu cum se face de numărul infectărilor cu Covid-19 în România, și nu numai, cresc exponențial în preajma Nașterii Domnului și a Învierii Domnului, de parcă acest virus ar dori să fie singur în Biserică la aceste mari sărbători creștine.
Nu știu ce vor face ceilalți, fiecare face după cum simte și dorește, dar eu, indiferent de deciziile guvernului ateu român, voi fi PREZENT în Biserica lui Hristos la slujbele sale....la denii, la Sfânta Liturghie, de învierea Domnului. 
Arafat, Iohannis, ați fost de acord să se îmbulzească lumea în Mall-uri, pe pârtiile de schi și în alte multe locații cum ar fi mijloacele de transport? Foarte bine, este fix vina voastră pentru starea de acum. Eu nu voi îngădui vre-o îngrădire a libertății mele religioase, cu toate măsurile de igienă respectate, distanță și tot ce trebuie. Nu pot să fiu de acord cu acest abuz fără precedent din partea actualului guvern ateu contra libertății mele religioase fix la cele mai mari sărbători creștin ortodoxe. Dubla măsură nu este o stare a unui stat pur democratic, ci a unui stat profund comunist, asemănător cu Coreea de Nord sau Cuba. Nu mă interesează comunismul, ci democrația. Nu pot să fiu de acord cu abuzul și batjocura statului neo-comunist român.
Domnule Iohannis, vi-a plăcut la înghesuială și fără mască pe pârtie? Domnule Iohannis, cum de alegeri NICIODATĂ nu a fost vre-un risc de contaminare cu Covid-19 din moment ce TOATĂ POPULAȚIA a fost invitată fix de „dumneavoastră” la vot? Doar la Biserică sunt riscuri, la propriile interese politice nu? Domnule Arafat, vă place înghesuiala de la mall, magazinele mari alimentare, metrou, autobuze, maxi-taxiuri sau alte mijloace de transport?  Atunci acceptați libertatea constituțională a creștinilor, NU vă mai bateți joc de noi, nu mai accept așa ceva! 

Respectăm măsurile de protecție contra acestui virus nenorocit cu o rată de vindecare de aproximativ 98% ... dar nu batjocura voastră!


Citește și:

Cum Doamne iartă-mă, numai de Paști și de Crăciun apar noile tulpini și niciodată când sunt alegeri?
Părintele Alexandru Lungu, scrisoare deschisă către Iohannis: „Anul acesta mărturisim, cu orice risc!”
ANUL ACESTA, ortodoxia românească va primi Sfânta Lumină a Învierii Domnului LA BISERICĂ!
A început experimentul de discriminare și separare a populației în funcție de acceptarea vaccinării anti-COVID

 
Sursă foto: podul.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe