28 Noiembrie 21

Cazul Mihai Făgădaru: Şi dacă ...?

„Da. Era bolnav, avea comorbidități, cu o noapte înainte, mi-a scris că abia putea respira, ca era epuizat, că nu se putea odihni din cauza ca avea dificultati de respiratie, dar nu pot sa nu ma intreb cum e posibil ca un om sa moara la nici 20 de ore dupa ce este admis la spital, unde a ajuns pe picioarele sale. Ştiu că nu a luat medicamente la inceputul bolii... desi a ajutat multa lume cu medicamente.
A mai făcut şi o poză pe patul de spital. Nu era în stare de inconştiență.
Ce s-a întâmplat după acea poză? S-a întâmplat cumva vreo PERFUZIE? Oare nu cumva secretul morții rapide a lui Mihai stă în perfuzia care i s-a făcut in orele dinaintea morții...(dacă i s-a făcut)? Ce medicamente i s-au administrat în spital? Erau potrivite pentru comorbiditățile pe care Mihai le avea?
Statistic vorbind, este aproape imposibil ca un om să moară la câteva ore după ce este admis la spital, unde ajunge cu o pneumonie gravă, dar pe picioarele sale!!! As fi inteles, daca ar fi ajuns acolo in stare de inconstienta.
Si dacă exista o listă cu toti patrioții indezirabili...? O listă a condamnaților la moarte...
Si daca este posibil ca infectarea cu acest virus să se poată face cu metode specifice targetate / țintite?
Stiu si simt ca boala si moartea lui Mihai au si o componenta oculta. Prea repede s-a stins...  Dacă l-au eliminat cumva... pentru a face o lectie din moartea lui?
DAR am lăsat la urmă ce era mai important... si mai grav.... ceva foarte grav.
Mihai era un om sensibil, lovit din toate părțile...in ultimii ani, adunase multa suferinta.
Doar Dumnezeu stie câtă durere trebuie sa fi fost în inima lui Mihai când l-a vazut chiar pe duhovnicul său pactizând cu antihriştii si stând la taclale lepădătoare cu iuda sau când a aflat ca duhovnicul lui (devenit "fost") acceptase oferta satanei. Dupa aceea nimic nu a mai fost la fel. Lui Mihai a început să nu-i mai pese de el însuşi. S-a concetrat doar să-i ajute pe ceilalți... Poate de asta, desi avea toate medicamentele, a refuzat sa se trateze de la bun inceput...
Oricum, moartea lui Mihai este mucenicească. Şi-a murit moartea sa, în Dreapta Credință, nu moartea iudelor!
P.S. Ataşez un screen-shot de-al unui moment mărturisitor de-al lui Mihai.” - sursă: Kris Angel, Facebook.
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe