05 August 20

Categoria Same Sex!

   CBBC (Children's British Broadcasting Corporation)) este varianta pentru copii a BBC, celebra televiziune britanică. Acest post, CBBC, se adresează copiilor între 6 și 17 ani și emite neîntrerupt de 34 de ani cu audiențe foarte bune pe această categorie de vârstă. Înițial CBBC era doar un segment în cadrul televiziunii mari, în weekend sau câte două ore după amiază.

   De 7 ani pe acest post rulează un serial "The next step", în care este vorba despre tineri dansatori, cu vise, cu dezamăgiri, cu poveștile personale, cu dramele adolescenței etc.

   În această săptămână pentru prima oară în cei 7 ani, minorii s-au putut delecta cu un frumos sărut între două persoane de același sex. Cleo (19 ani) n-a mai rezistat și i-a arătat lui Dani (18 ani) ceea ce simte cu adevărat.

   Comentariile de pe internet nu au întârziat să apară, unul spunând astfel "Äcesta e progresul. Va arăta oamenilor că este ceva normal să-ți placă de cineva de același sex"

   Pe mine totuși nu m-ar deranja foarte tare dacă acest lucru ar fi arătat "oamenilor", însă acest lucru e prezentat copiilor. Și vedem că vârsta la care ei sunt bombardați cu tot felul de informații de acest gen e din ce în ce mai mică. Trebuie cât mai repede să intre în sistem, e mult mai ușor să zăpăcești mintea unui copil de câtiva ani la începutul vieții.

   Purtătorul de cuvânt al BBC a declarat referitor la reacțiile după acest episod "Suntem mândri că putem arăta toate aspectele vieții unui copil". Say what?

   Și apoi vin pe la noi niște deștepți să ne spună că ne aflăm într-o dictatură deoarece interzicem în școli referirea de identitatea de gen. Prefer o astfel de dictaturi decât o democrație idioată.
 
de jurnalistul Paul Gabriel Andrei, Facebook
Taguri: Same, Sex!, categoria
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe