05 Martie 21

Cătălina Ponor despre vaccinarea anti-Covid: „Nu! Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere și ți-o spun cu toată sinceritatea!”

Fosta mare gimnastă Cătălina Ponor susține că ea deocamdată nu se va vaccina împotriva Covid-19. Gimnasta atrage atenția asupra faptului că anumite substanțe din vaccin este posibil să facă probleme sportivilor, aceștia riscând să fie depistați pozitiv la diverse substanțe interzise în lumea sportului. 

Iată declarația sportivei pentru oficialmedia.com:

„Vrei să-ți spun ceva? Nu! (râde) Eu nu mă vaccinez momentan. Nu am încredere și ți-o spun cu toată sinceritatea! Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare.

…Mi se pare firesc ca fiecare om să ia decizia pentru el de a se vaccina sau nu și nu mă refer doar la sportivi. O să se ajungă la presiuni de genul „vrei să mergi la Jocurile Olimpice, te vaccinezi, ești obligat”. Nu… lasă sportivul, sau doctorul sportivului, să decidă el, pentru că, Doamne ferește, există o substanță prin care poți fi testat pozitiv. Ce faci? Pui munca sportivului în pericol, iar asta nu poate fi normal. Noi am avut probleme mari de la un Nurofen… Poate să fie o problemă acest vaccin. Am auzi că unii au murit de la acest vaccin. Nu poți ști ce se întâmplă… am auzit de mulți oameni care au avut reacții adverse.”, a explicat Cătălina Ponor.
 
Sursă foto: stiri.tvr.ro
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe