04 Februarie 23

Când unii nici nu se dezmeticiseră bine, Frăția Ortodoxă dă iar dovada puterii de jertfă pe care o au membrii ei ...

Pe 2 ianuarie, când unii nici nu se dezmeticiseră bine, Frăția Ortodoxă Sfântul Gheorghe Purtătorul de biruință dă iar dovada puterii de jertfă pe care o au membrii ei, într-o explozie de românism și nădejde la Valea Plopului, unde sunt îngrijiți peste 500 de copii, bătrâni, bolnavi și oameni fără căpătâi, din inițiativa și cu efortul părintelui Nicolae Tanase. 
Ce duh extraordinar de unitate au frații în Hristos!  Mai există încă speranța pentru neamul nostru românesc. Îti mai vine inima la loc când îi vezi. 
Trebuie să ne alaturăm  cât mai mulți Frăției Ortodoxe "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință" pentru că doar prin credință puternică în Dumnezeu, dragoste și duh de jertfă pentru aproapele aflat în nevoință,  putem ridica țara la lumină din abisul întunecat în care au aruncat-o politicienii vânduți, trădători de Hristos,  de țară și de neam de la '89 încoace.
Doamne miluiește neamul nostru românesc!
 

Pe 2 ianuarie, când unii nici nu se dezmeticiseră bine, Frăția Ortodoxă Sfântul Gheorghe Purtătorul de biruință dă iar dovada puterii de jertfă pe care o au membrii ei, într-o explozie de românism și nădejde la Valea Plopului, unde sunt îngrijiți peste 500 de copii, bătrâni, bolnavi și oameni fără căpătâi, din inițiativa și cu efortul părintelui Nicolae Tanase. Ce duh extraordinar de unitate au frații în Hristos! Mai există încă speranța pentru neamul nostru românesc. Îti mai vine inima la loc când îi vezi. Trebuie să ne alaturăm cât mai mulți Frăției Ortodoxe "Sfantul Mare Mucenic Gheorghe, purtătorul de biruință" pentru că doar prin credință puternică în Dumnezeu, dragoste și duh de jertfă pentru aproapele aflat în nevoință, putem ridica țara la lumină din abisul întunecat în care au aruncat-o politicienii vânduți, trădători de Hristos, de țară și de neam de la '89 încoace. Doamne miluiește neamul nostru românesc!

Posted by Cristina Leordeanu on Saturday, January 7, 2023

Text: Cristina Leordeanu.

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe