26 Mai 22

„Când un guvern se teme de cetățeni, e democrație. Când cetățenii se tem de guvern, e dictatură.”

Ne este frică să respirăm aer curat, ne este frică să nu luăm amenzi, ne vaccinăm ca oile de frica faptului că guvernul nu ne-ar mai lăsa să mergem la servici, la mall sau diverse magazine. Oamenii cad ca secerați după vaccinul „anti-covid”, iar „autoritățile” guvernamentale înființează „peste 230 de centre de diagnostic și tratament COVID” la nivelul spitalelor. „Ceea ce am gândit azi se referă la tratarea infarctului miocardic şi a accidentului vascular. Din păcate, statistica nu este deloc încurajatoare: România se află pe ultimul loc la capacitatea de a trata infarctul miocardic şi accidentul vascular.” a declarat Ciucă.

Pe scurt, sunt create astfel de centre după multiplele cazuri de accidente vasculare și infart miocardic în urma injectării cu serul „anti-covid”. De aceea spun că toate abuzurile guvernului de a face vaccinul OBLIGATORIU reprezintă o înaltă trădare, un genocid și un gest profund dictatorial.

Au ajuns să se despartă familii pe bază de vaccin, soț de soție, copil de mamă, tată de copil, copil de bunuci din pricina unui vaccin experimental ...

REPET: Vaccinul poate face bine, dar poate face și mult rău. De aceea trebuie să rămână 100% voluntar, fără nici o altă constrângere, fără nici un alt beneficiu decât sănătatea!

Sursă titlu: Homo Orthodoxus / Foto credit: pixabay.com
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
  • Comentarii
  • Apreciate
  • Vizualizari
Citate Ortodoxe