02 Octombrie 22

Când totul e prea evident... și strident!

Mi-a apărut o știre cu <Reacția de milioane a lui Tudor Chirilă când a văzut o „drag queen” pe scena de la Vocea României: Noi suntem o țară intolerantă!">

Măi, Tudore, suntem o țară atât de tolerantă încât tu poți spune treaba asta la cea mai urmărită emisiune de vineri. Peste 1,4 milioane de români au putut vedea spectacolul de aseară.
Dar nu asta e problema, Tudor, că suntem sau nu intoleranți. Ci faptul că românul nu e atât de prost precum îl cred unii.
După ce mi-a sărit știrea în față am dat și eu play să văd momentul. Mi se pare o regie de cea mai proastă factură.
Apare un băiat pe scenă îmbrăcat în femeie și începe să cânte atât de prost și fals încât dacă aveai televizorul dat tare riscai să-ți bată vecinii în țeavă și aia să sune mai mișto.
Și la momentul ăsta trei antrenori se întorc și se declară încântați de performanța drag-ului de el/ea.
Cine nu se întoarce? Tocmai Tudor. Și iată ce a spus el conform paginii emisiunii: "Regret că nu m-am întors ca tu să fii în echipa mea, pentru a merge cât mai departe, pentru a aduce un pic de normalitate și a vedea că oamenii nu trebuie discriminați pe niciun fel de criteriu, de la cel sexual, etnic și așa mai departe. Trebuie să ne uităm la ce face omul, nu la ce este omul!”
Voi înțelegeți cum stă treaba? Deci urechile lui Chirilă îi spun "băi, n-are rost să apăs butonul, nu cântă bine.", apoi după ce se întoarce are un moment de reflecție și își dă seama că nu poate profita de impactul major de imagine pe care i l-ar aduce un astfel de personaj în echipa lui. Imagine care se "pupă" cu a lui. Păi nu ai spus mai sus că trebuie să ne uităm la ce face, nu la ce este?
Să vedem însă ce a spus și Smiley: "N-am văzut așa ceva niciodată pe scenă la Vocea României. Eu sunt mega entuziasmat. Am fost entuziasmați amândoi, pentru că nu a fost niciodată o voce ca a ta la Vocea României"
Vă pun în comentarii momentul, poate nu mă credeți pe cuvânt.
Toate reacțiile juraților par fake. Parcă știau că asta trebuie zis și făcut.
Dacă e cineva aici care e de acord cu vorbele lui Smiley, eu sterg postarea. Sau, mă rog, mă voi gândi la asta. Nimeni niciodată nu a cântat ca Diamantul acesta ni se transmite.
De ce n-o mai fi Andra prin juriu? Îți cam pui întrebări când vezi așa ceva. Știm cu toții ce tip de om este Andra, cu spectacolele ei "tradiționale". Marius Moga, de asemenea.
Cum ziceam, om fi noi proști, dar nici chiar așa.

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei. / Captură foto: Pro-TV

Căutări recente:

Map of Goa Progressive Music (18.03.11) 1996-2007 инструкция по эксплуатации ноутбук es ari anjelina jolis surati AV-Comparatives The Seamstress (2009) Online Fourplay unblock Երգեր Seabiscuit Заправка картриджей hp в Санкт-Пете производственная инструкция мойщика 133BPM Records собейт Pick Up Records/Lizard Яблонского Caro Ornamental Ведьмаку Win32 API CODEX descarca The River Why (2010) http://www.allshares.ge/download.ph артифлекс хондро инструкция свет 295 серия Bitt Sensation NuZone Gears DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE EPISODUL 2 Чаки: Bài 19 : Tiếng Nhật Thông Dụng skelbimai IL TEMPO SE NE VA online power point servisi Best golden AWP для css ne IF FRENCH FRIES WERE FAT FREE латвийцев BELOW YOUR MEANS Naija Купить обои 5775-01 Купить обои 5652-25 Dumnezeu si хроническая глаукома lui mai cel sunt CE am care Cum din este Cea nu sau cu mare despre viața cei copii ai bine aL are toate unde Hristos Iisus SE ar cine Lumea 10 au domnului Dacă Prin Ioan te le mult face spre in IPs Calistrat De la Când VA sa ... pe Un
Lasa un comentariu
avatar
Articolul lunii
Retele Sociale
  • Facebook
  • Google+
  • Twitter
Citate Ortodoxe